ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Friday, September 13, 2024

ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αποδίδουν καρπούς οι συσκέψεις του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Fly Over. Το αποδεικνύουν οι τουλάχιστον 900 θέσεις πρόσκαιρης στάθμευσης που εξασφαλίστηκαν σε χώρους φορέων της Θεσσαλονίκης, κάτι που επιδίωξε με όλες τις δυνάμεις του ο ΥΜΑΘ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

 Τουλάχιστον 400 θέσεις θα διατεθούν από την ΔΕΘ, άλλες 250 από την διοίκηση του ΟΛΘ, άλλες 150 από την ΓΑΙΟΣΕ σε δυο χώρους περιμετρικά του κέντρου της Θεσσαλονίκης. 

Τα όποια γραφειοκρατικά ζητήματα ξεπεράστηκαν μετά από επικοινωνία του κ. Γκιουλέκα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος συμμετείχε δυο φορές στις συνεδριάσεις του Συντονιστικού Συμβουλίου στο Διοικητήριο. 

Η Τροχαία θα αναλάβει την αυστηρή επιτήρηση αυτών των χώρων ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο για την προσωρινή στάθμευση των αυτοκινήτων. 

Σε καλό δρόμο, μαθαίνουμε, βρίσκεται και μια ακόμα παρέμβαση για το κυκλοφοριακό, αφού ο Δήμος Θεσσαλονίκης αναμένεται να παραλάβει 2.000 εύκαμπτα πασσαλάκια που θα τοποθετηθούν σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης για να αποφευχθούν φαινόμενα παράνομης στάθμευσης.

No comments:

Post a Comment