ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, September 18, 2024

 τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2024 -Αδιανόητη χλιδή, ποιο βρίσκεται στη No 1 θέση


Το Capella Bangkok, με θέα στον μαγευτικό ποταμό Chao Phraya της Ταϊλάνδης, καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη λίστα με τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2024.


Μάλιστα, ανέβηκε 10 θέσεις από το Νο. 11 στη λίστα του 2023, για να κατακτήσει και τον τίτλο του Καλύτερου Ξενοδοχείου στην Ασία για το 2024.



Το σύγχρονο Capella Bangkok, το οποίο άνοιξε το 2020, περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους και αποπνέει την κομψότητα μιας μεγάλης ιδιοκτησίας σε συνδυασμό με την οικειότητα ενός boutique ξενοδοχείου.


Η εντυπωσιακή, πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική εξασφαλίζει ότι και τα 101 δωμάτια βλέπουν στο νερό, ενώ οι βίλες και οι σουίτες δίπλα στο ποτάμι περιλαμβάνουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα.



Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει το Passalacqua ( ήταν στην πρώτη θέση πέρυσι), που βρίσκεται σε μια βίλα του 18ου αιώνα ανάμεσα σε εντυπωσιακούς κήπους με ταράτσα στις όχθες της ιταλικής λίμνης Κόμο. Το ξενοδοχείο βραβεύεται επιπλέον με το βραβείο Carlo Alberto Best Boutique Hotel Award 2024.




Η Ασία πρωτοστατεί στα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για φέτος με 19 ξενοδοχεία συνολικά, ενώ η Μπανγκόκ εδραιώνει τη φήμη της ως παγκόσμιος ταξιδιωτικός κόμβος, διαθέτοντας τέσσερα ξενοδοχεία στη λίστα: Capella Bangkok (Νο. 1), Mandarin Oriental Bangkok (No. 12), Four Seasons Bangkok at Chao Phraya River (No.14) και The Siam (No. 26).


Η Ευρώπη διαθέτει 13 από τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, με τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία να διαθέτουν τέσσερα στη λίστα. Μεταξύ των υψηλόβαθμων συμμετοχών είναι το Cheval Blanc Paris (No.4 ) και το Hôtel de Crillon (No. 15) στο Παρίσι, το Claridge's (No.11) και το Raffles London at The OWO (No.13) στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου και το Four Seasons Firenze (No.19) στην Ιταλία.




Το Carlyle στη Νέα Υόρκη στο Νο. 30 είναι το κορυφαίο αμερικανικό ξενοδοχείο στη λίστα. Η Βόρεια Αμερική φιλοξενεί εννέα νικητήρια καταλύματα: το Maroma (Νο. 18) είναι ένα από τα τέσσερα κορυφαία ξενοδοχεία στο Μεξικό, συμπεριλαμβανομένων των ChabléYucatán (Νο. 16), One&Only Mandarina (Νο. 29) και Hotel Esencia (Νο. 48).


Το ξενοδοχείο με την υψηλότερη κατάταξη σε κάθε ήπειρο είναι και το καλύτερο ξενοδοχείο στον αντίστοιχο προορισμό: Το Capella Bangkok (Νο. 1) στην Ταϊλάνδη αποτελεί το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ασία το 2024. Το Passalacqua (Νο. 2) στην Ιταλία, το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη 2024. Το Chablé Yucatán (Νο. 16) στο Μεξικό το Καλύτερο ξενοδοχείο στη Βόρεια Αμερική 2024. Το Rosewood São Paulo (Νο. 24) στη Βραζιλία το Καλύτερο ξενοδοχείο στη Νότια Αμερική 2024. Το Calile (Νο. 25) στην Αυστραλία κερδίζει το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ωκεανία 2024 και το Mount Nelson (Νο. 28) στη Νότια Αφρική το καλύτερο ξενοδοχείο στην Αφρική για το 2024.


Τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024:

Capella, Bangkok

Passalacqua, Lake Como

Rosewood, Hong Kong

Cheval Blanc, Paris

The Upper House, Hong Kong

Raffles, Singapore

Aman, Tokyo

Soneva Fushi, Maldives

Atlantis The Royal, Dubai

Nihi Sumba, Sumba Island

Claridge's, London

Mandarin Oriental, Bangkok

Raffles London at The OWO

Four Seasons Bangkok at Chao Phraya River

Hôtel de Crillon, Paris

Chablé Yucatán, Chocholá

Hotel du Cap-Eden-Roc, Antibes

Maroma, Riviera Maya

Four Seasons Firenze, Florence

20.Borgo Santandrea, Amalfi

Desa Potato Head, Bali

Bulgari, Tokyo

The Lana, Dubai

Rosewood, São Paulo

The Calile, Brisbane

The Siam, Bangkok

Park Hyatt, Kyoto

Mount Nelson, Cape Town

One&Only Mandarina, Riviera Nayarit

The Carlyle, New York

La Mamounia, Marrakech

Four Seasons, Madrid

Capella, Singapore

Four Seasons at The Surf Club, Surfside

Hotel Bel-Air, Los Angeles

Eden Rock, St. Barths

Aman, New York

Royal Mansour, Marrakech

Amangalla, Galle

Le Bristol, Paris

Gleneagles, Auchterarder

Castello di Reschio, Lisciano Niccone

Suján Jawai, Rajasthan

Singita, Kruger National Park

Six Senses Zighy Bay, Zaghi

The Connaught, London

The Brando, Tetiaroa

Hotel Esencia, Tulum

The Tasman, Hobart

Kokomo Private Island, Yaukuve Levu Island

No comments:

Post a Comment