ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, September 18, 2024


ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πάνω από 1200 γυναίκες στο φετινό Φεστιβάλ Ερεσού

Με πάνω από 1.200 γυναίκες να έχουν ήδη φτάσει από χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ, η Αφρική και τα Αραβικά Εμιράτα, ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία φεστιβάλ της Ευρώπης, το Sapho’s Women’s Festival ξεκίνησε με πολλά χαμόγελα και διάθεση στη Σκάλα Ερεσού.
Παρά το ότι η δυνατή νεροποντή της Τρίτης εμπόδισε την επίσημη πρεμιέρα του φεστιβάλ, αυτό δεν πτόησε ούτε τις διοργανώτριες ούτε τις επισκέπτριες που το γιόρτασαν την επόμενη ημέρα.
Με πρόγραμμα που θα καλύψει όλα τα ενδιαφέροντα, με τις δραστηριότητες να περιλαμβάνουν εργαστήρια, εκθέσεις φωτογραφίας, ξεναγήσεις, συναυλίες, και πολλές άλλες θεματικές δράσεις, το Φεστιβάλ θα διαρκέσει έως τις 20 Σεπτεμβρίου με παραστάσεις, συναυλίες, εργαστήρια, εκδρομές, γιόγκα, δημιουργική γραφή, κωμωδία, ποδηλασία, πάρτι και πολλά άλλα, όλα πλαισιωμένα από το μαγευτικό τοπίο της Σκάλας Ερεσού.
Κάθε χρόνο από το 2020, το φεστιβάλ μεγαλώνει κάθε Σεπτέμβριο και στην Ερεσό λαμβάνει χώρα μια μεγάλη γιορτή διαφορετικότητας και συμπερίληψης, προσφέροντας ευκαιρίες σε γυναίκες από κάθε γωνιά της γης να έρθουν κοντά, να συνδεθούν, να μάθουν και να ενδυναμωθούν.
Για το πλήρες πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ στη διεύθυνση www.womensfestival.eu.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή της Ερεσού, της γενέτειρας της μεγάλης ποιήτριας Σαπφούς, καθώς και για την τόνωση της τοπικής οικονομίας, παρατείνοντας την τουριστική σεζόν στην περιοχή

No comments:

Post a Comment