Tuesday, April 23, 2024

ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Αγαπητές μου φίλες και φίλοι,
Η ώρα για το Πασχαλινό Τσάι μας και την Πασχαλινή Εορταγορά πλησιάζει . . .

Για φέτος επιλέχθηκε η δική μας αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» στο Α’ Συγκρότημα του «ΑτΠ» (Εγνατία 129, Σιντριβάνι) για την πραγματοποίηση της Πασχαλινής μας Εκδήλωσης «Τσάι και Μέλημα». Ετσι, σας προσκαλώ, το Σάββατο 27 Απριλίου, από ώρα 11:00 έως 15:00 για να απολαύσουμε μαζί ένα ευχάριστο πρωινό με τσάι και καφέ, ενισχύοντας παράλληλα το εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του Ιδρύματος μας.

Εκείνη την ημέρα θα λειτουργεί η Πασχαλινή Εορταγορά μας με όλες τις χειροποίητες δημιουργίες που προσφέρονται (λαμπάδες, αυγά ζωγραφιστά ή στολισμένα, πασχαλινές συνθέσεις, στεφανάκια, φαναράκια, διάφορα αρωματικά φυτά με πασχαλινό διάκοσμο) και ακόμα τσουρέκια, ραβανί, πάστα φλώρα, μηλόπιτα, κουλουράκια και πολλά άλλα από την κουζίνα μας.

Η Εορταγορά θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο από τη Δευτέρα 22 Απριλίου και έως την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024, καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, ώστε να διαλέξετε τα πασχαλιάτικα σας δώρα καθώς και μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, μέλι, ελιές, αφεψήματα, κρασιά, τσίπουρο και ό,τι άλλο παράγει η κουζίνα μας και οι κυρίες της Ομάδας Στήριξης.

Η εορταγορά μας θα λειτουργεί και ηλεκτρονικά (atpgrammateia@gmail.com) ή τηλεφωνικά (2310209398) με παράδοση στο χώρο σας.

Επισυνάπτω κατάλογο όλων των ειδών που θα πωλούνται εκεί.

Ελπίζω να έχουμε τη στήριξή σας για όλα αυτά που ετοιμάζουν με πολλή αγάπη και μεράκι οι κυρίες της Ομάδας Στήριξης του «Ασύλου του Παιδιού» και το προσωπικό της κουζίνας μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς και σας περιμένω, Με όλη μου την αγάπη και εκτίμηση,

Μαίρη Ευθυμιάδου
Πρόεδρος ε.τ. του “Ασύλου του Παιδιού”


No comments:

Post a Comment