Monday, April 29, 2024

Noesis - Thessaloniki Science Center and Technology Museum
2ο Hoppy Festival - έρχεται στο ΝΟΗΣΙΣ



Κυριακή 12 Μαΐου 2024
από τις 10:00 μέχρι τις 20:00

 
 
Το ομορφότερο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης για παιδιά επιστρέφει και θα είναι φανταστικό!

Το φετινό πρόγραμμα του Hoppy Festival είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό, συμπεριληπτικό και…extreme!

Φέτος θα τιμήσουμε και τη γιορτή της μητέρας με μια σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών δράσεων, αλλά και φαντασμαγορικών εκπλήξεων για όλη την οικογένεια!

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και θα στηρίξει με μέρος των εσόδων της, το Σώμα Φίλων ΑΜΕΑ “Δράση για το κάτι άλλο” και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ “Αγκαλιά-Ζω” του Δήμου Θέρμης.

Το Σάββατο 11 Μαΐου, την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ τουρνουά ποδοσφαίρου από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΧΑΝΘ, ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ) για ηλικίες Κ7 Κ8 Κ9.

Τη δεύτερη μέρα Κυριακή 12 Μαΐου, σας καλούμε για παιχνίδι και διασκέδαση στους εντυπωσιακούς χώρους του ΝΟΗΣΙΣ, με μια σειρά ποικίλων δημιουργικών και αθλητικών δράσεων για κάθε ηλικία και προτίμηση! Ακόμη, φέτος άλλη μια νέα, συναρπαστική εμπειρία περιμένει τα παιδιά στο…“Street Mode” Park με δράσεις street art, street dance και BMX σε συνεργασία με το μεγαλύτερο φεστιβάλ της street κουλτούρας, “Street Mode Festival”!

Για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα και on line εισιτήρια πατήστε εδώ.

No comments:

Post a Comment