Sunday, December 31, 2023

έφυγε από την ζωή σε ηλικία 50ετών ο Νίκος Ρόκκος,αδελφος του Στελιου

 

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 50ετών  ο  Νίκος   Ρόκκος ,  παραμονή της πρωτοχρονιάς .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Ρόκκος που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε  το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι  καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του  και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

 ο άτυχος άνδρας   εντοπίστηκε  χωρίς τις αισθήσεις του  στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θανατός του.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για δεύτερη φορά στον δημοφιλή τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο . 

 O Στέλιος Ρόκκος τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του Κώστα  από ανακοπή  καρδιάς σε  ηλικία 50 ετών.

Ο Νίκος ήταν από τα πλέον αγαπητά άτομα όχι μόνο στο χωριό του Καλλιόπη, που πρόσφατα τον ανέδειξε και πρόεδρο της τοπικής κοινότητας όπου και ζούσε, αλλά και σ ολόκληρη την Λήμνο που είχε παντού φίλους.
Είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα με καταστήματα εστίασης σε Λήμνο και Μυτιλήνη, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρούσε ταβέρνα στην Καλλιόπη. Άνθρωπος της δουλειάς ασχολούνταν επαγγελματικά και με το ψάρεμα . Είχε τρία παιδιά που υπεραγαπούσε…..

No comments:

Post a Comment