Friday, March 31, 2023

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Κόντρα ΕΡΤ-TV Plus στην Αυστραλία

Σε νομικές ενέργειες στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, για να διακοπεί η παράνομη αναμετάδοση των καναλιών της ΕΡΤ από την πλατφόρμα TV Plus, προχωράει η κρατική ραδιοτηλεόραση. Το ΔΣ ενέκρινε «δαπάνη 40.000 δολαρίων Αυστραλίας στη δικηγορική εταιρεία CLAYTON UTZ LAWYERS για την υπαγωγή σε διαμεσολάβηση (mediation) πριν την κύρια συζήτηση στο Δικαστήριο, απαραίτητη προδικασία με […]

Το ντοκιμαντέρ «ΑΚΟΕ-ΑΜΦΙ» στην ΕΡΤ

Απόκτηση δικαιωμάτων προβολής ντοκιμαντέρ από την ΕΡΤ. Το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε την προαγορά των δικαιωμάτων μετάδοσης του ελληνικού ντοκιμαντέρ της Μαρίνας Δανέζη με τίτλο «ΑΚΟΕ-ΑΜΦΙ» με ποσό 4.988 ευρώ, το οποίο θα αποδοθεί με την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης του αρχειακού υλικού της ΕΡΤ.

«After Dark» με την Εύη Δρούτσα στο Open

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» την ηθοποιό Μαριλένα Ράδου αλλά και τη στιχουργό μεγάλων επιτυχιών, Εύη Δρούτσα μαζί με τον ράπερ Βο, αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου, τα μεσάνυχτα στο OPEN, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

«Αυτοψία» στη Μύκονο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία στην πολιτική», βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις αυθαιρεσίες και την ασυδοσία στο νησί της Μυκόνου.Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, και το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μήλης.

ERTFLIX: Στον δρόμο για την Eurovision

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για ακόμη μία χρονιά, το ERTFLIX γίνεται απαραίτητο για κάθε φαν του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Δείτε στο ERTFLIX συγκεντρωμένες τις 37 συμμετοχές, από όλες τις χώρες, στον φετινό διαγωνισμό, που καλύπτουν όλο το φάσμα της μουσικής: από μπαλάντες και εν δυνάμει ύμνους της ποπ, μέχρι ροκ και χέβι μέταλ. Αλλόκοτα κοστούμια και εντυπωσιακά βίντεο κλιπ, προμηνύουν μία ακόμα φαντασμαγορική […]

Αλαφούζος: Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA, αλλά δεν αντιμετωπίζουν διαφθορά και αλητεία!

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση με τιτίβισμα στον προσωπικό του λογαριασμό για την ενέργεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να καλέσει τον Τσέφεριν, ζητώντας του να μεσολαβήσει για την επιλογή διαιτητών από το «πάνω ράφι».

Τα play offs στον bwinΣΠΟΡ FM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τα ντέρμπι συνεχίζονται και ο bwinΣΠΟΡ FM σε βάζει στο παιχνίδι.Η μάχη των «δικεφάλων» είναι αυτή που κερδίσει τα περισσότερα φώτα από τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των play offs, όμως και οι άλλοι δύο αγώνες παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Απόψε στις 21:00-Ποιος αποχωρεί από τη Μπλε Ομάδα του “Survivor All Star”;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η κόντρα ανάμεσα στο Νίκο Μπάρτζη και την Κόκκινη ομάδα δε σταματά. Θέματα με τους Κόκκινους έχει να λύσει και ο Σπύρος Μαρτίκας την ώρα που η επιστροφή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πυροδοτεί νέες αντιδράσεις.Οι Μπλε έκαναν την πρώτη τους νίκη μετά την δημιουργία των νέων ομάδων και στο αγώνισμα επάθλου έχουν την ευκαιρία […]

Δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στο κεντρικό δελτίο του Mega

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απόψε στις 19:45, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Ράνια Τζίμα, η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis – η πρώτη που δημοσιεύεται μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Ο Βασίλης Σκουρής στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΤΤΙCA TV

Με την παρουσία του Δημοσιογράφου Βασίλη Σκουρή ενισχύεται από τη Δευτέρα, 3 Απριλίου, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΤΤΙCA TV, που παρουσιάζει κάθε βράδυ στις 21:00, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, η Κατερίνα Ζάννα.

Για οποιαδήποτε γιορτή το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθείς – Ένα ξεχωριστό δώρο με 1 στα 2 να κερδίζει

Ο καλύτερος τρόπος για να πεις χρόνια πολλά είναι διαθέσιμος στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Με το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», τα δώρα για οποιαδήποτε περίσταση γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά. «Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση.

Νέος Pepper με Γιαννούτσο-Βαμβακάρη και Αφροδίτη Σημίτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το πρόγραμμα του Pepper 96,6 εμπλουτίζεται με την άφιξη τριών αγαπημένων ραδιοφωνικών παραγωγών που έρχονται με δύο νέες εκπομπές για να μας φτιάχνουν τη μέρα!Από τη Δευτέρα 3 Απριλίου, ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος, το πιο επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο της πρωινής ζώνης θα βρίσκεται στον Pepper 96,6 καθημερινά από τις 07.00 […]

Η Μεγάλη Γιορτή του Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της NOVA

Η NOVA, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστήριξε το 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 29 Μαρτίου, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και φέτος για πρώτη φορά στη Λάρισα, στην Πάτρα, στα Χανιά και στο Ηράκλειο.

Τι απαγορεύεται κατά την προεκλογική περίοδο

Κατά την  προεκλογική περίοδο απαγορεύεται πλήρως η προβολή των υποψηφίων με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.  Το άρθρο 75 του ν. 5027/2023, που ψηφίστηκε πρόσφατα, διατυπώνει εκ νέου τις απαγορεύσεις που ισχύουν στην προεκλογική περίοδο.

Υπηρεσίες περιεχομένου για την ΕΡΤ στο Youtube

Την προμήθεια υπηρεσιών και διαχείρισης περιεχομένου στο YouTube για λογαριασμό της ΕΡΤ ανέλαβε η εταιρεία Integr8 Digital Solutions – Βογιατζής Ιωάννης για διάστημα τριών μηνών, με απευθείας ανάθεση, έναντι ποσού 6.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.  

Δώδεκα ομάδες της SuperLeague αναζητούν “έδρα”

Οι 12 από τις 14 ομάδες της Super League στο τέλος της σεζόν δεν θα διαθέτουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, που έχει ακόμη δύο χρόνια συνεργασίας με την Cosmote TV, όπως και ο Άρης με τη Nova, οι υπόλοιπες ομάδες θα μπουν σε διαπραγματεύσεις με τις δύο πλατφόρμες, με την ιδέα της κεντρικής […]

Αφωνία και αγωνία για το ΕΚΟΜΕ-Τα «ξένα τιμολόγια» στο επίκεντρο

 Χωρίς να δέχεται νέες αιτήσεις χρηματοδότησης και δίχως να έχει συνταχθεί το σχέδιο νόμου για τη συγχώνευση του ΕΚΟΜΕ με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας, πορεύεται, με έντονη ανησυχία, η οπτικοακουστική αγορά, περιμένοντας την επίσημη ενημέρωση από τους δύο συναρμόδιους υπουργούς, τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τη Λίνα Μενδώνη.

Τα Studio Pro έγιναν G.P. Studios

Τα Studio Pro αλλάζουν ονομασία. Οι εγκαταστάσεις που ανήκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha  μετονομάζονται σε G.P. Studios, ως τμήμα των δραστηριότητων της Green Pixel Productions (50% Alpha-50% Star). Οι αλλαγές αυτές γίνονται ενόψει των ευρύτερων αλλαγών  της εισόδου του ομίλου United στην ελεύθερη τηλεόραση, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

“Survivor All Star”: Ποιος θα παίξει έξυπνα. απόψε,στη δημοπρασία;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι Μπλε γνωρίζουν πλέον με βεβαιότητα πως θα βρεθούν με έναν παίκτη λιγότερο αφού χάνοντας και τον τελευταίο αγώνα ασυλίας βρέθηκαν με 4 υποψήφιους προς αποχώρηση.Ο αποψινός αγώνας επικοινωνίας θα φέρει τους Survivors πιο κοντά στον έξω κόσμο. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

Τι πραγματικά έγινε στη Μάχη της Τριπολιτσάς; Η απάντηση μέσα από το ACTION 24 στο 5ο επεισόδιο του “ACTION Story”

Το ACTION 24, έρχεται μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ “ACTION Story” να φωτίσει μια από τις κορυφαίες στιγμές της Επανάστασης του 1821, την Μάχη της Τριπολιτσάς. Ιστορικοί, απόγονοι των αγωνιστών, και ο γέρος του Μοριά -μέσα από χειρόγραφα σημειώματά του- σκιαγραφούν τη μάχη, στη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε ο στρατηγικός νους του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα βρίσκεται απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη. O υπουργός Υγείας απαντά στα ζητήματα που έθεσε η μεγάλη έρευνα του ΣΚΑΪ για τη δημόσια υγεία και τα προβλήματα στην περίθαλψη των ασθενών. Τι έχει αλλάξει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας μετά την πανδημία και ποια τα σχέδια μετά τις εκλογές;Απόψε, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ […]

Ο Απρίλιος καθηλώνει στα Novacinema

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Απρίλιος έρχεται συναρπαστικός, Οσκαρικός, καθηλωτικός και άκρα παιδικός εν όψει Πάσχα στο σαλόνι ή όπου και αν βρίσκονται οι σινεφίλ συνδρομητές των Novacinema και του Novalifε! Πέντε Κυριακές του Μαρτίου, το Novacinema1 (22:00) αναμένεται να καθηλώσει με blockbusters και μεγάλες ταινίες στην Sunday Premiere!

ΑΙΧΜΕΣ: Βραβεία για αγώνες που δεν μετέδωσαν!

Μεγάλη ιστοσελίδα με αναγνώστες και διαφημιζόμενους συνεχίζει να κλέβει απροκάλυπτα την ύλη της σελίδας των “Τυπολογιών” και να την παρουσιάζει ως δική της. Επειδή, είμαστε πολλά χρόνια στη δουλειά αυτή (30) και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, ζητάμε, ευγενικά, από τους συναδέλφους δημοσιογράφους, να σταματήσουν αυτή την κακή συνήθεια της κλοπής περιεχόμενου ή να αρχίσουν […]

Διαφημιστική προβολή μέσα από τις έξυπνες τηλεοπτικές συσκευές

Ειδικό πρόγραμμα στοχευμένης διαφημιστικής προβολής για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις έξυπνες τηλεοπτικές συσκευές LG. Οι διαφημίσεις προβάλλονται σε μια υβριδική καμπάνια, η οποία θα είναι ενεργή μέχρι τις 31 Μαρτίου και υλοποιείται από την Acrossmedia241 σε συνεργασία με τη Starcom. Η συνολική κάλυψη των LG CTV ads στις δύο χώρες αγγίζει τα 800.000 households, […]

No comments:

Post a Comment