Friday, December 30, 2022

Αγαπητοί απόφοιτοι και απόφοιτες,
 
Με το καινούριο έτος προ των πυλών θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την τόσο σημαντική συμβολή σας στην Καμπάνια #AnatoliaCollegeGivingTuesday2022!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η συγκινητική σας ανταπόκριση μας βοήθησε να ξεπεράσουμε κατά πολύ τον υψηλό στόχο των 500 δωρεών, μέσα σε δύο μόνον εβδομάδες, και να «ξεκλειδώσουμε» ολόκληρο το ποσό των $25,000 προσφορά των Εφόρων μας!

Για ακόμη μία φορά, κάνατε τη διαφορά και έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2023, ένα ακόμη παιδί θα μπορέσει να φοιτήσει με πλήρη υποτροφία Γυμνασίου/Λυκείου στο Anatolia High School χάρη σε εσάς!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές, Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. 

Απόφοιτοι και απόφοιτες του Anatolia High School μοιράζονται μαζί μας τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες τους από το Σχολείο.

Δεκέμβριος 2022
Χρίστος Γαλιλαίας '93

Ο Χρίστος Γαλιλαίας απόφοιτος του Anatolia High School της τάξης του ’93, είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις του από το Κολλέγιο Ανατόλια.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη >
Απόφοιτοι και απόφοιτες του Anatolia High School μοιράζονται χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το πανεπιστήμιο, στο οποίo φοίτησαν, και σχετικά με τον πρώτο καιρό προσαρμογής στη νέα, συναρπαστική πραγματικότητα της φοιτητικής τους ζωής.

Αναστασία Ρόμπη '21
Grinnell College


Η Αναστασία Ρόμπη αποφοίτησε από το IBDP του Anatolia High School το 2021. Σήμερα βρίσκεται στο δεύτερο έτος σπουδών της, στη βιοχημεία στο Grinnell College . 
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ >

Αίσων Χαρατσάρης '10

«Τώρα είναι η ώρα»

Το νέο τραγούδι "Τώρα είναι η ώρα" σε μουσική και στίχους του  Αίσων  Χαρατσάρη '10, που κυκλοφόρησε πρόσφατα μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

 

Οι φήμες λένε ότι...
Όποια πέτρα και αν σηκώσεις μία ή έναν Anatolian θα βρεις.
Πες μας πού ζεις!
Καταγράφουμε την παρουσία των αποφοίτων μας ανά τον κόσμο.
Αν θέλετε να συμπεριληφθείτε στον χάρτη κάντε κλικ εδώ!
Μελομακάρονα
Από το βιβλίο "Συλλογή Συνταγών Γλυκισμάτων" της καθηγήτριας Οικιακής Οικονομίας Σώτως Σ. Χριστοφορίδου που εκδόθηκε για τα 100 χρόνια του Κολλεγίου Ανατόλια. Δείτε τη συνταγή εδώ.

Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας συνταγή, θα χαρούμε πολύ να μας τη στείλετε εδώ.
Find a friend
Αναζητάτε κάποιον φίλο ή φίλη, συμμαθητή ή συμμαθήτριά σας που φοίτησε στο Κολλέγιο Ανατόλια; Το Γραφείο Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια έχει την διάθεση να σας βοηθήσει.
Class Ambassadors
Το Γραφείο Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια αναζητά class ambassadorsαπό κάθε τάξη αποφοίτησης. Θέλεις να είσαι μία ή ένας από αυτούς;
Online επιχειρησιακός κατάλογος
​Το Γραφείο Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια στη συνεχόμενη προσπάθειά του να υποστηρίξει τους αποφοίτους του υλοποίησε έναν δωρεάν, online επιχειρησιακό κατάλογο.
 
Διαβάστε περισσότερα  ή γίνετε και εσείς μέλος εδώ.

Update your info & Stay connected

Έχετε αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας και δεν λαμβάνετε ενημερώσεις από το Κολλέγιο Ανατόλια; Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα  εδώ και ενημερώστε τα στοιχεία σας. 

Εάν δεν είστε ακόμη μέλος του Anatolia High School Alumni group στο Fb και θέλετε να γίνετε, πατήστε εδώ.
Bissell Library
​Η Βιβλιοθήκη Bissell προσφέρει στους αποφοίτους του Κολλεγίου Ανατόλια τη δυνατότητα δανεισμού βιβλίων και έντυπου υλικού όπως επίσης και μια πληθώρα ηλεκτρονικών βιβλίων, άρθρων και περιοδικών. Για να γίνετε και εσείς μέλος της βιβλιοθήκης και να εκμεταλλευτείτε τις παροχές που σας προσφέρει δωρεάν ακολουθήστε το link.
Πατήστε εδώ για να δείτε τα προηγούμενα Newsletter

No comments:

Post a Comment