Saturday, December 31, 2022

ΑΠΟΨΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ 2022


Η τελευταία ημέρα του χρόνου μέλλει να είναι και η πιο ζωντανή, η πιο διασκεδαστική και η πιο ελπιδοφόρα! Κι αυτό γιατί η Θεσσαλονίκη θα τη γιορτάσει όπως της αξίζει. Με πολλάπάρτι αποχαιρετισμού τα οποία θα εξελιχθούν στην υποδοχή ενός νέου κύκλου που όλοι ευχόμαστε να είναι ο πιο συναρπαστικός της ζωής μας.

Το αντίο στο 2022 και το... welcome στο 2023 αξίζει να γίνουν με τον πιο ηχηρό τρόπο και δεν είναι λίγα τα μαγαζιά που για σήμερα ετοίμασαν φανταστικές εκπλήξεις, παντρεύοντας με τον πιο θεαματικό τρόπο το φαγητό, το ποτό και τη μουσική.

Η Voria.gr ξεχώρισε 13 προτάσεις για μία υπέροχη μέρα στη γιορτινή Θεσσαλονίκη που θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι και θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες της νέας χρονιάς! Όσοι δεν έχετε καταλήξει ακόμα στο πού θα βγείτε, δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στον παρακάτω εορταστικό οδηγό, ο οποίος καλύπτει όλα τα γούστα και να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς για μία ξέφρενη έξοδο που θα σας μείνει αξέχαστη!


Μπακάλ

Το μεσημεριανό φαγητό είναι η αγαπημένη έξοδος των Θεσσαλονικέων και το ανακαινισμένο Μπακάλ στην περιοχή της Βαλαωρίτου (Καποδιστρίου 9) υπόσχεται να σας χαρίσει γεύσεις που θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σας. Για σήμερα μάλιστα θα σας κρατήσουν συντροφιά τα υπέροχα Μπρατίμια από τις 14:00 για ένα παραδοσιακό πάρτι με ήχους που μιλούν στην καρδιά μας!

Syggrou Nightbar

Το μαγαζί που εξελίχθηκε σε στέκι όσων νοσταλγούν τα κλασικά και αγαπημένα ελληνάδικα θα υποδεχτεί το νέο έτος με το καθιερωμένο Σαββατιάτικο πάρτι. Ωστόσο, το Syggrou (στον αριθμό 3 της ομώνυμης οδού) δεν θα αρκεστεί σε αυτό, καθώς σήμερα ανοίγει τις πόρτες του από τις 17:00 το απόγευμα φέρνοντας στην παρέα μας τα Χάλκινα της Γουμένισσας και χτυπά από νωρίς το καμπανάκι της διασκέδασης με πολύ ποτό και ξεσηκωτική μουσική.

Pantheon 

Ένα απολαυστικό πάρτι για όλα τα γούστα ετοιμάζει ένα από τα πιο αγαπημένα bar της πόλης. Το Pantheon στην Προξένου Κορομηλά 8 θα μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε μία μεγάλη αγκαλιά, τώρα που πλέον επιτρέπεται. Τα ηχεία θα ζεσταθούν από τις 14:00 και ποτά, κρασιά, μπίρες και κοκτέιλς θα σερβιριστούν στα ποτήρια μας έτσι ώστε να αποχαιρετήσουμε το 2022 όπως του αξίζει!

Vogatsikou 3

Η χρονιά δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς ένα εναλλακτικό πάρτι σε ένα μαγαζί που έχει λατρευτεί όσο κανένα για τα θεϊκά και πολυβραβευμένα ποτά του και την εξαιρετική μουσική του. Το Vogatsikou 3 (ίδια οδός και αριθμός) μάς καλεί από τις 14:00 για μία μοναδική εμπειρία με τέλεια ατμόσφαιρα και εξεζητημένα drinks ενώ Anegronos και Elias θα φροντίσουν τη μουσική υπόκρουση.

Trizoni 

Στη νύμφη του Θερμαϊκού, το 2022 αξίζει να κάνει τη μεγάλη έξοδο με γεύσεις και αρώματα από θάλασσα! Το εκπληκτικό Trizoni (Δόξης 1 και Σαλαμίνος, Λαδάδικα) μάς περιμένει για να χαρούμε την τελευταία ημέρα μίας ιδιαίτερης χρονιάς με πεντανόστιμα πιάτα και εκλεκτά κρασιά. Τη μουσική θα επιμεληθεί ο G. Pantelidis που θα δώσει ρυθμό σε ένα πρωτότυπο πάρτι από τις 15:00 το μεσημέρι.

Mezen

Για όσους πάλι επιθυμούν μία πιο χαλαρή μεσημεριανή έξοδο, όπου θα απολαύσουν ένα νόστιμο γεύμα και μερικές ήσυχες κουβέντες με την παρέα τους, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mezen (Ρογκότη 3). Απίθανα πιάτα με το απαραίτητο μεσημεριανό τσιπουράκι θα μας κάνουν να αναπολήσουμε τις όμορφες στιγμές της χρονιάς που έφυγε αλλά και να ονειρευτούμε όλα όσα θέλουμε να φέρει η καινούργια!

Δέκα Τραπέζια

Για τους ήσυχους της παρέας άλλη μία εξαιρετική επιλογή αποτελεί ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο στη Στρατηγού Καλλάρη 4. Στα Δέκα Τραπέζια θα βρούμε απίστευτες νοστιμιές που θα μας ενθουσιάσουν, κλείνοντας τη χρονιά με μία αξεπέραστη γευστική απόλαυση. Το φιλόξενο περιβάλλον και το ωραίο κλίμα του μαγαζιού είναι το κατάλληλο μέρος για ανασυγκρότηση με καθαρό μυαλό και... γεμάτο στομάχι.

Μετράμε αντίστροφα στα πιο elegant spots

Cavo Boheme

Ένας καταπληκτικός χώρος με πολύ ωραία αισθητική μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ενδέκατο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου. Το Cavo Boheme είναι η τέλεια επιλογή για να αλλάξουμε τον χρόνο συντροφιά με τους αγαπημένους μας, συνοδεία των εκλεκτών γεύσεων που περιλαμβάνει το εορταστικό μενού. Η ανεβαστική μουσική και η ωραία διάθεση προσθέτουν extra πόντους για ένα ιδανικό ρεβεγιόν.

Iberico

Για όσους επιθυμούν να αποχαιρετήσουν το 2022 γευόμενοι σπουδαίες γεύσεις ο προορισμός είναι το Iberico (Νικ. Μαντζάρου 18 και Κώττα Ρούλια). Εκεί η καλαισθησία συναντά τα μυστικά της πόλης, που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά. Το μενού θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς, με βάση πάντα το ποιοτικό κρέας, ενώ τα εκλεκτά ποτά και κρασιά θα πλαισιώσουν με τον πιο όμορφο τρόπο τη βραδιά. Το ρεβεγιόν θα συνοδευτεί από τη φωνή της Μαρίας Ξωνίκη και τον Βαγγέλη Κουτσοτόληστο σαξόφωνο.

Ολύμπιον

Το θρυλικό μπαρ στην οδό Αριστοτέλους 10 μάς υποδέχεται με δροσερά ποτά και ωραία μουσική για το πιο elegant ρεβεγιόν στη Θεσσαλονίκη. Το Ολύμπιον φροντίζει εδώ και πολλά χρόνια για τις ποιοτικές βραδιές μας και το κλείσιμο της χρονιάς εκεί δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρά άκρως επιτυχημένο!

...Και πάμε για τον μεγάλο χαμό - Τρία σχήματα-φωτιά για την υποδοχή του νέου έτους

Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά στην Πύλη Αξιού

 

Αν κάτι μας έλειψε τα χρόνια των απαγορεύσεων λόγω πανδημίας είναι τα μπουζούκια την Πρωτοχρονιά. Γιατί στην Πύλη Αξιού (Ανδρέα Γεωργίου 9) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα απίθανο δίδυμο που θα μας χαρίσει ένα μοναδικό πρόγραμμα. Ο Στέλιος Ρόκκος με τις αμέτρητες επιτυχίες του και η Λένα Ζευγαρά με το κέφι που τη χαρακτηρίζει, θα δώσουν ρυθμό στο 2023!

Νίνο και Νικηφόρος στο Stage Club

Δύο αγαπημένες, μελωδικές φωνές ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα που θα μας συγκινήσει αλλά και θα μας ξεσηκώσει. Νίνο και Νικηφόρος ανεβαίνουν στη σκηνή του Stage Club (Βασιλέως Ηρακλείου 43) και υπόσχονται να κρατήσουν το κέφι ζωντανό ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θοδωρής Φέρρης και Κατερίνα Λιόλου στο Barbarella Live Party

 

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο με ένα δίδυμο που έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη για να χαρίσει στο κοινό της μαγικές βραδιές. Ο Θοδωρής Φέρρης και η Κατερίνα Λιόλου μάς περιμένουν στο Barbarella Live Party (26ης Οκτωβρίου 27) για μία δυναμική εκκίνηση της νέας χρονιάς με πολύ χορό και super εορταστική διάθεση!

No comments:

Post a Comment