Monday, May 24, 2021

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε.
24 Μαΐου 2021
 
evenTIZ Live Story με τον Σωτήρη Συρμακέζη
evenTIZ Live Story της ΑΖΚ με τον Σωτήρη Συρμακέζη
 
Fintech, Challenger Banks & Digital Payments: The Future of Banking
 
Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 17:00 
 
evenTIZ Live Story με το Σωτήρη Συρμακέζη
 
Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. πραγματοποιεί την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 17:00 το 7ο κατά σειρά διαδικτυακό evenTIZ Live Story με θέμα “ Fintech, Challenger Banks & Digital Payments: The Future of Banking” με τον Σωτήρη Συρμακέζη, Fintech & Digital Transformation Expert.
 
◖Τι θα ακούσετε:
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει σχετικά με τον ευρύτερο χώρο του fintech και των challenger banks και ειδικότερα για τον χώρο των digital payments. Ποιοι είναι οι παράγοντες που «γέννησαν» αυτό τον ορυμαγδό από fintech; Τι είναι οι challenger banks; Ποιος ο νέος ρόλος και ποιο το μέλλον των παραδοσιακών τραπεζών; Πώς εξελίσσεται ο χώρος των πληρωμών, της πιο συνηθισμένης καθημερινής συναλλαγής καταναλωτών και επιχειρήσεων; Πώς έχει επηρεάσει η πανδημία τις συνήθειες και ποιο το μέλλον των πληρωμών;
 
 
 ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
1ο Μαθητικό Διαδικτυακό Hackathon της EU Code Week στην Ελλάδα
1ο Μαθητικό Διαδικτυακό Hackathon της EU Code Week στην Ελλάδα
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του 1ου Hackathon της EU Code Week στην Ελλάδα, το οποίο διεξήχθη διαδικτυακά 7-8 Μαΐου 2021 και συνδιοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους EU Code Week Ambassadors για την Ελλάδα (Αναστάσιο Θεοδωρόπουλο, Σπύρο Μπλάτσιο, Σταμάτιο Παπαδάκης και Θεοδούλη (Λία) Τερζίδου). Την διοργάνωση χαιρέτισε από τις Βρυξέλλες η Επικεφαλής της EU Code Week (Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού), κα Annika Östergren–Pofantis.
 
Για το 2021 η χώρα μας ήταν μια από τις 6 χώρες πανευρωπαϊκά οι οποίες επιλέχθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να διοργανώσουν το 1ο Hackathon της EU Code Week. Το Hackathon είναι ένας διαγωνισμός διάρκειας 24 ωρών, όπου μαθητές ηλικίας 15-19 ετών καλούνται να λύσουν μια πραγματική πρόκληση αξιοποιώντας τις γνώσεις τους στον προγραμματισμό.

No comments:

Post a Comment