Monday, March 29, 2021

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Οι συνθήκες της πανδημίας, εκτός της αναστολής των δράσεών μας, δεν επιτρέπουν και τη σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας η οποία, σύμφωνα με το καταστατικό μας, πρέπει να διεξάγεται έναν χρόνο μετά την εκλογή των νέων διοικητικών συμβουλίων.

Κατ’ αναλογίαν πρόσφατης Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Υγείας, Πολιτισμού-Αθλητισμού & Εσωτερικών το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΚΣΤ, στη διαδικτυακή συνεδρίασή του της 16.03.2021, αποφάσισε την αναβολή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας έως ότου υπάρξει θετική έκβαση της δυσάρεστης κατάστασης που βιώνουμε και ξαναβρούμε όσο αυτό γίνεται τον ρυθμό μας. 

Σχετικά με την οικονομική κατάσταση του σωματείου ΜΚΣΤ: Τα μοναδικά τακτικά του έσοδα προέρχονται από τη συνδρομητική εισφορά των μελών του, ενώ τα πάγια έξοδα για τη μισθοδοσία του λογιστή και τη συντήρηση της αίθουσας «Ελένη Λαζαρίδου», επιπλέον των εκτάκτων περιπτώσεων για την αποκατάσταση ζημιών της αίθουσας, παραμένουν. Με τη δε αναστολή των εκδηλώσεων, έλειψε και η όποια συνακόλουθη πρόσθετη οικονομική ενίσχυση. Σας παραθέτουμε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού όπου μπορείτε να καταθέσετε τη συνδρομή σας ή τυχόν άλλη εθελοντική εισφορά  IBAN GR04 0172 2020 0052 0202 7565 077 της Τράπεζας Πειραιώς, και αν θέλετε και σας είναι εύκολο να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας ως απάντηση στο μέιλ αυτό του ΜΚΣΤ. 

Για το διοικητικό συμβούλιο του ΜΚΣΤ, 

Η πρόεδρος, Έλζα Γυιόκα

Η γ. γραμματέας, Μαρία Τριανταφυλλίδου

No comments:

Post a Comment