Tuesday, June 23, 2020


ΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΑΝΘΡΩΠΟΙ  23/6/20

@Το είπε καποτε ο Γιώργος Μαρίνος 'κακιες λέω και για την Μελίνα Μερκούρη αλλά η Μελίνα είναι φίλη μου που την αγαπώ πολύ και την σέβομαι πάρα πολύ, όσο λίγους ανθρώπους σε αυτό τον τόπο, και για τους Λευτέρη Πανταζή Αντζελα Δημητρίου, Αντύπα όλους αυτούς δεν τους εκτιμώ και δεν τους σέβομαι καθόλου ,είναι το περιθώριο της ελληνικής μουσικής και δεν διστάζω να αμφισβητησω το ανύπαρκτο ταλέντο τους, τις πομπώδεις εμφανίσεις τους, το στυλ, το γούστο τους και την ποιότητα των τραγουδιών τους'. 
@ο Λουτσιάνο Παβαροτι  ισχυρίστηκε ότι στην Αθήνα έφαγε το ωραιότερο 'οσομπούκο' (μοσχαράκι ψητό της κατσαρόλας σβησμένο με λευκό κρασί) της ζωής του. 
@η Κιμ Μπάσιντζερ, όταν ήταν 38 χρονών, πείστηκε να χρησιμοποιήσει τα πόδια της για προώθηση των καλσόν golden lady όταν της προσέφεραν 2 εκατομμύρια δολλαρια. @39.000 μόνιμους κατοίκους έχει η Σαλαμίνα και το καλοκαίρι μαζί με τους παραθεριστές ο πληθυσμός της αυξάνεται στις 110.000 περίπου. 
@στην Ελλάδα περίπου 1000 άτομα τον χρόνο προσβάλλονται από καρκίνο στο πάγκρεας, στο ήπαρ και στα χοληφόρα. 
@γεννήθηκε στη Νάουσα, μεγαλωσε στην Γερμανία και φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια καριέρας στο τραγούδι η Κατερίνα Στανίση. 
@από μελέτες που έχουν γίνει αποδεικνύεται ότι ένα άτομο ηλικίας 30 ετών που καπνίζει πάνω από 15 τσιγάρα την ημέρα μειώνει τη διάρκεια της ζωής του κατά πέντε χρόνια περίπου.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment