Wednesday, June 24, 2020

ΑΝΘΡΩΠΟΙ    ΑΝΘΡΩΠΟΙ  24/6/20
@441 ξενοδοχεία Sheraton υπάρχουν σε όλο τον κόσμο με 155 617 κλίνες. 
@στις Ηνωμένες Πολιτείες το μέσο εισόδημα οικογένειας τεσσάρων ατόμων ήταν 37.152 δολαρια το 1989, τετραμελής οικογένεια με ετήσιο εισόδημα 18576 $ θεωρείται πτωχη, ενώ αν το εισόδημα της ξεπερνάει τα 
74304 $ θεωρείται πλούσια.
@ 26.200 αυτοκίνητα Πορσε πουλήθηκαν το 1991. 
@οι άντρες είναι ανώτεροι των γυναικών γιατί ο θεός τους έκανε ανώτερους από την γυναίκα, αυτοι θα πρέπει να ζουν από τις περιουσίες των γυναικών τους, η καλή γυναίκα θα πρέπει να είναι υπάκουη, όπως ο θεός την προστατεύει, έτσι και εκείνες θα φυλάττουν την τιμή τους όταν οι άντρες τους δεν βρίσκονται κοντά τους (από το Κοράνι, το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων). 
@το είπε ο Διονύσης Σαββοπουλος για τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωσταντίνο Καραμανλή 'αυτός ο μετρημένος άνθρωπος με το κοινο νού αποδεικνύεται η θετικότερη προσωπικότητα  των τελευταίων δεκαετιών, κρίμα που δεν τον συμπαθούσαμε  όταν ήμασταν νέοι, άλλο ένα λάθος της γενιάς μου'. 
@στην αμερικανική ταινία του 1927 'ο μάγος' ,ο έλληνας George Κοτσούναρος ερμήνευσε έναν γορίλα που αρπάζει την κόρη δικαστή. 
@το είπε ο ηθοποιός Γιώργος Λαζάνης για την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών 'αν τροφοδοτήσεις το κοινό με κουτσομπολιά τότε εθίζεται σε αυτά, και τα αναζητά, κακομαθαίνει δεν μπορεί πια να ξεχωρίσει το καλό από το κακό, πρέπει ο καλλιτέχνης να αντισταθεί σε αυτά, σε μας εναπόκειται'.
@ στην χώρα των Φαραώ το 70%  των σπιτιών που χτίζονται είναι αυθαίρετα.
@ όταν ρωτούν τον Πασχάλη Αρβανιτίδη γιατί δε γερνάει παίρνουν την απάντηση 'όλοι στην οικογένεια δεν δείχνουμε την ηλικία μας, πιστεύω ότι οι λόγοι της νεότητας μου είναι καθαρά βιολογικοι'.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment