Thursday, September 27, 2018


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βετεράνου Καλαθοσφαιριστή (29 Σεπτεμβρίου), προγραμματίζει τη διεξαγωγή αγώνων Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσ/νίκης μεταξύ βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, Δημοτικών Συμβούλων, Δημοσιογράφων, Υπαλλήλων του Δήμου.
Το μήνυμα της Ημέρας είναι ότι οι βετεράνοι αρνούνται να σταματήσουν μπροστά σε κάθε είδους αδιέξοδα, και μαζί αρνούνται να σταματήσουν την αγωνιστική δραστηριότητα.Η ηλικία δεν είναι πραγματικό εμπόδιο για την συνέχιση της αθλητικής δραστηριότητας και οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές δίνουν το παράδειγμα, συμμετέχοντας στο Maxibasketball, το μπάσκετ για μεγάλες ηλικίες.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στο κλειστό Γυμναστήριο Τριανδρίας κατά τις ώρες 10:00-14:00 και στο κλειστό Γυμναστήριο της Μ.Ε.Ν.Τ., κατά τις ώρες 14:00-18:00 .
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες και οι φίλαθλοι, όπως προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Γήπεδο Τριανδρίας10.30. Δήμος Θεσσαλονίκης – Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 112.00. Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 3 – Αθλητικοί Ρεπόρτερς
Γήπεδο Μ.Ε.Ν.Τ.14.30. Αγώνας βετεράνων 60+16.00. Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 3 – Βετεράνοι Ξάνθης


ΩΡΑ

Ολοήμερο (Σάββατο)

ΦΟΡΕΑΣ

Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού

No comments:

Post a Comment