Saturday, August 18, 2012

ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ 80.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΘΒΕ

Μια περίεργη κλοπή, που αφορά το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, για την οποία υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, 

απασχολεί τις Αρχές της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ethnos.gr. Τα ξημερώματα της Τρίτης ένας ταμίας του θεάτρου και ένας ηθοποιός κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου πως άγνωστος τους άρπαξε μια τσάντα με χρήματα μέσα από το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα ποσό 80.000 ευρώ και τα χρήματα προέρχονταν από εισπράξεις του ΚΘΒΕ, που αυτό τον καιρό περιοδεύει με τους «Ιππής» του Αριστοφάνη και «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ι. Καμπανέλλη, ενώ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει την επιθεώρηση «Ελα απόψε στου Μελά».

Διερευνάται

«Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, που διερευνάται από τη Δικαιοσύνη. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε όλες τις πειθαρχικές και διοικητικές ενέργειες που προβλέπονται και ελπίζουμε σύντομα να διαλευκανθεί», είπε στο «Εθνος» ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, Σωτήρης Χατζάκης, επιβεβαιώνοντας την κλοπή, ενώ όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκαν τα χρήματα στην κατοχή των δύο αντρών τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, απάντησε: «Εχουμε κι εμείς τις ίδιες και αρκετές ακόμη απορίες».


Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν ο ταμίας και ο ηθοποιός, είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στην οδό Τσιμισκή, στο ύψος της Παύλου Μελά, μπροστά από γνωστό φαστ φουντ που διανυκτερεύει και απομακρύνθηκαν για λίγο.

Οταν επέστρεψαν, διαπίστωσαν πως άγνωστος δράστης είχε σπάσει ένα από τα πλαϊνά τζάμια και είχε αφαιρέσει την τσάντα με τα χρήματα που φέρεται να φτάνουν τις 80.000 ευρώ. Αστυνομικές και δικαστικές πηγές εξετάζουν την πολύ σοβαρή καταγγελία με προσοχή και ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.
planet-greece

No comments:

Post a Comment