Friday, August 31, 2012

Νέος κύκλος για τη «Δεύτερη Ανάγνωση» της ΕΤ3





Με τα εγκαίνια της 77ης Δ.Ε.Θ, το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012, ξεκινά για πέμπτη  συνεχόμενη χρονιά στην ΕΤ3, η εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» με το Δημήτρη Παπαγρηγορίου στην επιμέλεια και παρουσίαση. 
Η εκπομπή αναλύει τα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας, επιχειρώντας μία «δεύτερη ανάγνωση» στα νέα από την πολιτική ζωή, την κοινωνία, την οικονομία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Η πρώτη εκπομπή της πέμπτης τηλεοπτικής σεζόν, η οποία εκτάκτως θα μεταδοθεί από τις 9.30 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, θα καταγράψει σε απευθείας σύνδεση όλα τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ με συνεντεύξεις από το στούντιο της ΕΡΤ3, αλλά και ρεπορτάζ στους  χώρους της Έκθεσης.
Η «Δεύτερη Ανάγνωση» καταγράφει όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό, με «ζωντανές» συνδέσεις στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την περιφέρεια, προσκεκλημένους στο στούντιο και ρεπορτάζ 
Τη δημοσιογραφική επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο 10.00-12.00 έχει ο Δημήτρης Παπαγρηγορίου, στην αρχισυνταξία είναι η Εύα Μέρτζου, στα οικονομικά θέματα ο Θωμάς Τσίμπας, στα θέματα επικαιρότητας η Έλσα Ποιμενίδου, στο ρεπορτάζ η Αλεξία Τζιώνα, στα αθλητικά ο Γιώργος Μίνος. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τηλέμαχος Κοεμτζόπουλος και στην οργάνωση παραγωγής είναι ο Δημήτρης Φράστανλης.

No comments:

Post a Comment