ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, March 10, 2021

apologismos-draseon-tto-2020
Ο ΟΤΘ παρουσίασε τον απολογισμό των έργων του για το 2020
 
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσπάθησε να μετατρέψει τις αντιξοότητες που ενέκυψαν από την υγειονομική κρίση, σε ευκαιρίες, μία χρονιά που όλοι θέλουν να ξεχάσουν. Ο απολογισμός των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς της πανδημίας, παρουσιάστηκε σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου.
 
thessaloniki-travel-blog
Ο Γύρος της Ελλάδας σε 80 συναντήσεις
 
Δημοσιογράφοι και άνθρωποι του τουρισμού από την Ιταλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ημερίδα που διοργάνωσε το γραφείο Εξωτερικού ΕΟΤ Ιταλίας και συμμετείχε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Ο ΟΤΘ ανέλαβε, σε συνεργασία με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, να παρουσιάσει τη γαστρονομική πλευρά της πόλης.
 
helexpo
Η Οργανισμός Τουρισμός Θεσσαλονίκης ξεναγεί τους Ρουμάνους Travel Agents στην Θεσσαλονίκη
 
Με μία δική του παραγωγή προώθησης προορισμού, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσέλκυσε το ενδιαφέρον των εκπροσώπων της ρουμάνικης τουριστικής αγοράς στην διεθνή έκθεση τουρισμού Βουκουρεστίου TTR VIRTUAL 2021, όπου συμμετείχε προσκεκλημένος του γραφείου εξωτερικού του ΕΟΤ Ρουμανίας.
 
helexpo
H Θεσσαλονίκη κάνει δυναμικό άνοιγμα στην Γερμανική αγορά
 
Σε συνέχεια του επιτυχημένου FVW workshop του περασμένου Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, συμμετείχε στην διαδικτυακή έκθεση FVW TravelTalk Virtual.
 
 
 
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σκέφτεται…
οικολογικά
 
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασε τη Θεσσαλονίκη στο φετινό διαδικτυακό συνέδριο Think Green Think Ecology που συνδιοργάνωσαν ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Blue Green Development και το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).
 
 
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης “τρέχει” στον Thessaloniki Virtual Marathon
 
Η νέα ξεχωριστή δρομική εμπειρία Thessaloniki Virtual Marathon που έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να τρέξουν τον δικό τους virtual "μαραθώνιο", είχε την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
 
 
 
 
 
 
Thessaloniki Tourism Organisation
EGNATIA 154 GATE 1 HELEXPO
Thessaloniki 54636
Greece
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
Pinterest
 

No comments:

Post a Comment