El Mar Pool Bar σημαίνει σημαίνει καλοκαίρι, δροσερές στιγμές δίπλα στην πισίνα, δροσιστικοί χυμοί και απίθανα cocktails, παρέα με κεφάτη μουσική. Ένας πολυχώρος με ωραία καλοκαιρινή αύρα και διακόσμηση. Έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε ένα ευχάριστο και γαλήνιο περιβάλλον με lounge καθίσματα και αναπαυτικά sunbeds και να απολαύσετε τη μεγάλη γκάμα των σνακ που διαθέτει σε συνδυασμό, φυσικά, με classic και signature cocktails!


00:00

Βραδινό μπάνιο με μουσική και κοκτέιλ 

Το φετινό καλοκαίρι το El Mar Pool Bar επέστρεψε ανανεωμένο και φρέσκο με νέες ιδέες που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε. Είστε έτοιμοι να δώσετε νόημα στις Τετάρτες σας έτσι όπως τους αξίζει; Απο αυτή τη βδομάδα και για όλο το καλοκαίρι το El Mar ξεχωριστές βραδιές με βραδινό μπάνιο στην πισίνα. Το Party θα συνοδεύεται με απολαυστικά cocktails, snack και Dj’s θα σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Κάθε Τετάρτη μετά τις 8 το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να δροσιστείτε στον προσεγμένο και ευχάριστο χώρο του El Mar Pool Bar, ο οποίος είναι ιδανικός για καλοκαιρινές αποδράσεις κοντά στην πόλη.

Ανάσες δροσιές κοντά στην πόλη

Στο El Mar καθημερινά από τις 10 το πρωί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το long drink ή το cocktail σας συνδυάζοντάς τα με κάποια από τα γευστικά finger & slow food σε καλές τιμές. Φυσικά, υπάρχει και παιδική πισίνα για τους μικρούς μας φίλους. Μάλιστα, πολλές οικογένεις προτιμούν το El Mar, καθώς διαθέτει άπλετο χώρο με γρασίδι για να παίξουν τα παιδιά. Στον χώρο θα βρείτε και γήπεδο βόλει.

Στο μενού θα βρείτε πολλές επιλογές που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, όπως αφράτες πίτσες, λαχταριστές σαλάτες, hot dog και club sandwich. Βέβαια, υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες vegetarian και vegan επιλογές που θα σας εκπλήξουν.

Η σύνθεση του Finger & Slow Food ανάμεσα στο Espresso, το κρασί, τη μπύρα, τα cocktails και Long Drinks είναι το στοιχείο που δίνει στο El Mar Pool Bar το συγκριτικό πλεονέκτημα στο τρόπο διασκέδασης σας.

Spot φωτογραφίσεων

Ο χώρος του EL Mar Pool Bar, επίσης δραστηριοποιείται για concept φωτογραφίσεων, καθώς η τοποθεσία του είναι ιδανική. Επίσης, βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου Perinthos. Η κράτηση του χώρου γίνεται κατόπιν συννενόησης.

Το El Mar Pool bar αποτελεί μια πρόταση προσιτής πολυτέλειας και για το φετινό καλοκαίρι! Τέλος, είναι προσβάσιμο και με λεωφορείο, του οποίου η στάση είναι ακριβώς μπροστά από τον χώρο.

El Mar Pool bar | Πολυμέσα

Facebook: EL MAR Pool Bar
Instagram: elmarpoolbar

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2310722410

Διεύθυνση
14ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Εδέσσης, Χαλκηδόνα

Ωράριο
Καθημερινά από τις 10 το πρωί