Ανακαλύπτοντας το Athena Bakery – Café ξεχωρίζεις από την πρώτη στιγμή έναν καθαρό και περιποιημένο χώρο με προσοχή στις λεπτομέρειες. «Καθαρός» και ως προς τη διακόσμηση κάτι απόλυτα ταιριαστό με τη φιλοσοφία του. Εκεί κάνεις το επόμενο βήμα και παρατηρείς την ποικιλία από σνακς, sandwiches, pancakes, πίτες, κρουασάν, κουλούρια, muffins, cupcakes και πολλές ακόμη ιδέες για όλες τις ώρες, από το πρωινό καφεδάκι που δεν κάνει να μείνει «ασυνόδευτο» μέχρι τη σύντομη στάση για «τσίμπημα» μέσα στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Κάφες, χυμός, ένα δροσιστικό αναψυκτικό θα προστεθούν στην απόλαυση.

Μια κουζίνα-εργαστήριο νοστιμιάς


Ό,τι βλέπεις μπροστά σου παρασκευάζεται στην κουζίνα, όπως το φύλλο για τις πίτες, που ξεχωρίζει αλλά και πολλές ακόμη νοστιμιές. Επίσης, μπορείς να απολαύσεις και στο σαλόνι του Athena Bakery – Café το πρωινό ή το brunch σου, μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε με μια χορταστική ομελέτα, χυμό, καφεδάκι ή γιαούρτι με δημητριακά και μετά σίγουρα θα βρείτε και άλλες προτάσεις. Επίσης προσφέρεται για μία επαγγελματική συνάντηση ή ένα break με συναδέλφους. Σίγουρα θα είναι νόστιμες οι συναντήσεις σας.
Δεν είναι όμως μόνο τα σνακς αλλά και οι σαλάτες που θα σας δώσουν ενέργεια και θα κάνουν απολαυστικό το, συχνά, βιαστικό lunch break. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, ευχαριστήσου το γεύμα σου, επίλεξε ένα επιδόρπιο από τα cakes αμερικανικού τύπου, αυτά με τις στρώσεις παντεσπάνι και γέμισης και με ανάλογα toppings και χαλαρώστε. Εάν πάλι, είσαι βιαστικός, όλα τα πιάτα ημέρας είναι διαθέσιμα και για take away.

Είναι μαζί σου και στη Νέα Παραλία

Το Athena Bakery – Café θα σου κάνει παρέα και στη βόλτα σου στη Νέα Παραλία. Με τον ποιοτικό του καφέ στο χέρι και ό,τι θα σου ανοίξει την όρεξη από όσα βλέπεις στη βιτρίνα του, μπορείς να καθίσεις απέναντι από τη θάλασσα και να ρεμβάσεις χωρίς να μείνεις νηστικός. Μία άλλη ιδέα είναι να κλείσεις τη βόλτα σου στη Νέα Παραλία για μία αναζωογονητική στάση στο Athena Bakery – Café.
Χαλάρωση, casual comfort food, easy drinking και φυσικά συζητήσεις με την παρέα σου. Λόγω της θέσης του, βέβαια, πάνω στη Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου εξυπηρετεί και όσους οδηγούν και σκέφτονται…φαγητό. Ανάβεις “alarm” και σε περιμένουν νόστιμες ιδέες για όλες τις ώρες.
Συνολικά θα έλεγα ότι το Athena Bakery – Café συμπεριλαμβάνεται σ’ εκείνα τα καταστήματα που αναβαθμίζουν την κατηγορία εστίασης στην οποία ανήκουν και όσο εξελίσσεται είμαι σίγουρος ότι μας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από μία ομάδα που εστιάζει στην ποιότητα και σέβεται αυτούς που σερβίρει.
Περιοχή
Νέα Παραλία
ΔιεύθυνσηΛεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 47
Τηλέφωνο
2310810755