Thursday, August 27, 2015

ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ 2015

Φέτος οι 3 action men του Καλαφάτη ποζάρουν µε τα παιδιά τους, αποδεικνύοντας πως, αν τηρείς τα απαραίτητα µέτρα, τα watersports είναι απολύτως ασφαλή!

Όταν έφτασαν τυχαία για πρώτη φορά στη Μύκονο, κανείς τους δεν περίµενε ότι θα κολλήσει εδώ... Ο Pezi Huber, o Δήµος Παππάς και ο Waldemar Foit είναι οι άνθρωποι που διέκριναν σε αυτή την παρθένα τότε παραλία την active πλευρά της... Βραβευµένη µε Γαλάζια Σηµαία για την καθαρότητα του νερού και «προικισµένη» από τους ανέµους που φυσούν εδώ, δηµιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες, συγκεντρώνει τους λάτρεις τον σπορ, αλλά και τις πιο γνωστές σχολές!

Waldemar Foit

Από το 1993 διατηρεί το Kalafatis Dive Center, το νούµερο ένα καταδυτικό κέντρο της Μυκόνου. Κάτοχος Guinness World Record, ο Γερµανός Waldemar Foit, αυθεντία στο είδος, θα σας οδηγήσει στον πλούσιο σε χλωρίδα και πανίδα υποθαλάσσιο κόσµο της Μυκόνου, στα βάθη του οποίου κρύβονται εντυπωσιακά ναυάγια (όπως το «Άννα ΙΙ») και κρυµµένα σπήλαια... Όσο για το γιο του Αριστείδη, πραγµατοποίησε την πρώτη του... βουτιά σε ηλικία 4 ετών και σήµερα στα 7 αναζητά στο βυθό τον δικό του κρυµµένο θησαυρό!

Δήμος Παππας

Με 13 χρόνια παρουσίας στον Καλαφάτη, ο Δήµος Παππάς, πτυχιούχος Γυµναστικής Ακαδηµίας, και η έµπειρη οµάδα του σας µυούν στα µυστικά του θαλάσσιου σκι και σας καλούν να χαρείτε το νερό µε τα πιο σύγχρονα θαλάσσια σπορ µε απόλυτη ασφάλεια! Εδώ µε τον µικρό Νικήτα να παίρνει το βάπτισµα... του πυρός!

Pezi Huber

Γνωρίζοντας τον Καλαφάτη όσο κανείς άλλος εδώ και 26 χρόνια και διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισµό windsurf (ψαγµένες µάρκες σε σανίδες και πανιά), o Αυστριακός Pezi Huber είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να µοιραστεί µαζί σας τα µυστικά ενός από τα συναρπαστικά αθλήµατα! Ο 14χρoνος γιος του, Lio, ήδη ακολουθεί πιστά τα βήµατα του πατέρα του...
• Windsurfing

Pezi Huber

T. 22890 72345, Μ. 6944 139656, www.pezi-huber.com
Στα extras: Ενοικίαση/πώληση/service/φύλαξη εξοπλισµού, µαθήµατα για όλα τα επίπεδα (οµαδικά και ατοµικά), σκάφος, stand up paddle, µαγαζί µε αξεσουάρ. Από €30/1 ώρα η ενοικίαση. Από €60 το prive µάθηµα για 1 ώρα. Καθηµερινά 10:00-19:00 (15/05-05/10).

• Watersports

Μ. 6945 261242, www.mykonoswatersports.com
Στα extras: Τα πιο σύγχρονα θαλάσσια παιχνίδια (από jet ski και wakeboard µέχρι tubes, rigos, banana και extreme sofas), µαθήµατα, εξοπλισµός και βόλτες στις παραλίες του νησιού µε ταχύπλοο σκάφος! Aπό €40 τα 10' (το σκι), €50 τα 15' (jet ski). Καθηµερινά 10:00-20:30 (τέλη Απρ.-τέλη Σεπ.).

• Kalafatis Dive Center

T. 22890 71677, Μ. 6945 243928, www.mykonos-diving.com
Στα extras: Ενοικίαση/συντήρηση καταδυτικού εξοπλισµού, µαθήµατα κατάδυσης για όλα τα επίπεδα (ατοµικά/σε group) από έµπειρους εκπαιδευτές, εκδροµές µε σκάφος για diving και snorkeling ή ακόµα και ξενάγηση στις παραλίες του νησιού, µεταφορά από/προς ξενοδοχείο! Από €50 (Οne Boat Dive). Καθηµερινά 10:00-19:00 (Μάι.-Οκτ.).
Where the wind...blows!
Με αυτό το σύνθηµα οι απανταχού kitesurfers βρήκαν στον Κόρφο το ιδανικό τους meeting point και η Μύκονος άλλον ένα λόγο για να προσελκύει ακόµα περισσότερους επισκέπτες που θέλουν να γευτούν την active πλευρά της!
who
Xάρη στον Βραζιλιάνο Alex Kuzolitz πραγµατοποιήθηκε το 2011 η αξιοποίηση της παραλίας του Κόρφου και σήµερα µπορούµε και µιλάµε πλέον για ένα από τα σηµαντικότερα spots για kitesurfing διεθνώς, µε ένα απολύτως σύγχρονο kite station! Μια παράτολµη για τα τότε δεδοµένα προσπάθεια, αν σκεφτεί κανείς ότι η παραλία ήταν εγκαταλειµµένη και θύµιζε για πολλά χρόνια σκουπιδότοπο!

Κite  Mykonos

Με motto το «ασφάλεια, κέφι & προσοχή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον», η έµπειρη πολυεθνική οµάδα εκπαιδευτών, µε επικεφαλής τον Alex Kuzolitz και τη σύζυγό του, Άννα, έχει ως στόχο να µυήσει όλους όσοι αρέσκονται στο υγρό στοιχείο και «φλερτάρουν» µε την αδρεναλίνη σε αυτό το µοναδικό άθληµα, αποδεικνύοντας πως δεν αφορά µόνο λίγους!
Είτε είστε λοιπόν αρχάριοι είτε προχωρηµένοι, υπάρχουν ειδικά προγράµµατα, αλλά και private lessons, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης του κατάλληλου εξοπλισµού από παγκόσµια brands, τα καλύτερα του είδους! Stay tuned για αγώνες και events στο fb Kite  Mykonos! Τip: Αν πάλι δεν έχει τον κατάλληλο καιρό για kite, µπορείτε να επιδοθείτε σε sup!
Γιατί ο Κόρφος είναι ιδανικός;
• «Παρθένα» και ρηχά νερά
• Συνεχείς άνεµοι 
• Όχι λουόµενοι στην παραλία
• 2,2 χλµ. από τη Χώρα
• Ιδανικά για αρχάριους
Υπηρεσίες
1 Tαχύρρυθµα µαθήµατα σε 7 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, oλλανδικά, πολωνικά)
2 Ενοικίαση σύγχρονου εξοπλισµού για όλα τα επίπεδα
3 Φύλαξη εξοπλισµού
4 Kite Station
5 Πωλητήριο µε τα καλύτερα παγκόσµια brands στο χώρο
6 Plus windsurf/sup
INFO
Ένα τρίωρο βασικής εκπαίδευσης σε γκρουπ των τριών µαθητών κοστίζει €150 (συµπ. εξοπλισµού) και ένα ηµίωρο επιβεβαίωσης ικανοτήτων (για προχωρηµένους) €60 (high season). Kαλό είναι να κάνετε κράτηση. Mια ώρα sup κοστίζει €20.

No comments:

Post a Comment