Saturday, March 30, 2024

Γιώργος Μαρίνος: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά από χρόνια απουσίας – Πού βρίσκεται σήμερα ο showman


Γιώργος Μαρίνος Papadakis Press

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο γνωστός showman Γιώργος Μαρίνος αποκάλυψε η εκπομπή “Ακόμα δεν Είδες τίποτα” του MEGA.

Μετά από πολλά χρόνια, αμέτρητα σενάρια και πολλή ανησυχία από συναδέλφους και φίλους για το πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα, ο Γιώργος Μαρίνος “επέστρεψε” στην τηλεόραση, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πάνος Κατσαρίδης και η κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν Είδες τίποτα” του MEGA συνάντησαν τον γνωστό showman, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και τους τελευταίους μήνες διαμένει σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.

Στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκαν φωτογραφίες του Γιώργου Μαρίνου, με τον στενό φίλο του εδώ και 40 χρόνια Βασίλη Θωμάκο να μιλάει στην εκπομπή για τον καλλιτέχνη και την καθημερινότητά του.

Ο Γιώργος Μαρίνος) κάνει τις βόλτες του, πάμε τρώμε κανένα σουβλάκι… Ακούει μουσική συνέχεια και τραγουδάει”, είπε στον Πάνο Κατσαρίδη ο Βασίλης Θωμάκος.

Στην εκπομπή μίλησε και ο υπεύθυνος της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων λέγοντας πως “προσπαθεί και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες που κάνουμε. Ιδίως με τα τραγούδια έχει μία ιδιαίτερη αγάπη κι όταν βάζουμε δυνατά μουσική και τραγουδάμε πάντα, θα τραγουδήσει. Μάλιστα, μας κάνει και επιπλήξεις σε όσους δεν είμαστε καλλίφωνοι”.

Γιώργος Μαρίνος: Δείτε εικόνες

Γιώργος Μαρίνος
Γιώργος Μαρίνος MEGA

Μάλιστα στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, στο οποίο ο Γιώργος Μαρίνος φαίνεται να χορεύει και να τραγουδάει το “Ας ερχόσουν για λίγο” με μία υπάλληλο της μονάδας φροντίδας, όπου διαμένει.

No comments:

Post a Comment