Tuesday, January 31, 2023

Ένα δυνατό μήνυμα ελευθερίας
μέσα από τα «δεσμά» της αγάπης και του έρωτα
στην πρεμιέρα της παραγωγής «Ερωτόκριτος»
Ένας άδολος και ανεξάντλητος έρωτας, που θέλουμε να ζήσουμε όλοι, που ονειρευτήκαμε ότι ζήσαμε, που στο παρελθόν βιώσαμε καίγοντας τα σωθικά μας, με καλό τέλος, ή χωρίς τέλος, μια ατέρμονη προσμονή με την καρδιά να αδημονεί να λυτρωθεί, μια αγάπη που γράφτηκε και έμεινε στην ιστορία ως ο… Ερωτόκριτος και η Αρετούσα, πήρε σάρκα και οστά στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδώνπαρασύροντας το κοινό σε ένα ποιητικό σύμπαν μεγάλου πλούτου και αφηγηματικής δύναμης, σε σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη.
 
Περισσότερα
Πρεμιέρα για την «Tριλογία του Παραθερισμού»
Μια αριστοτεχνικά δομημένη κωμωδία που κέρδισε το κοινό
Η πρεμιέρα της νέας παραγωγής του ΚΘΒΕ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, μέσα στο κατάμεστο από θεατές Θέατρο Μονής Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός), το Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Μια εξαιρετική κωμωδία χαρακτήρων, σε μετάφραση Γιώργου Δεπάστα και σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη, και ταυτόχρονα μια κοινωνική κριτική απέναντι στις νοοτροπίες και τα πάθη της ανθρώπινης φύσης, που παραμένουν αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο, «ζωντάνεψε» επί σκηνής αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητα της γραφής του μεγάλου Ιταλού δραματουργού.

* Κατάλληλη για θεατές άνω των 16 ετών.
 
Περισσότερα
Πράγα

Μια τρυφερή κωμωδία αποκαλύψεων για τη γονεϊκότητα, τις μνήμες, τη συντροφικότητα, τον χρόνο που αφήνει τα σημάδια του, τη μοναξιά, το φως και τα σκοτάδια που μας συντροφεύουν.
Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του

Πρόκειται για το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις.
Η πινακοθήκη των ηλιθίων

Μετά τις πετυχημένες παραστάσεις της, το έργο του Νίκου Τσιφόρου επιστρέφει στην Νεανική Σκηνή, αυτή τη φορά αποκλειστικά και μόνο για μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Γκάρης, το μιούζικαλ

Η παράσταση της Παιδικής Σκηνής μιλάει για αξίες ζωής όπως η αποδοχή της διαφορετικότητας, η προσφορά στο συνάνθρωπο και η δύναμη της αγάπης που ανατρέπει ακόμα και τους νόμους της φύσης.
Εισιτήρια online

No comments:

Post a Comment