ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.800.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Thursday, January 26, 2023

Αυτό το εστιατόριο της Αθήνας επισκέφθηκαν τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας


Το εστιατόριο του Κολωνακίου όπου έφαγαν τέσσερις φορές τα παιδιά της τέως βασιλικής οικογένειας.


Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος «έφυγε» από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τη σύζυγό του Άννα-Μαρία και τα πέντε παιδιά που απέκτησαν μαζί: τον Νικόλαο, τον Φίλιππο, τον Παύλο, την Αλεξία και τη Θεοδώρα.Οι τρεις γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν στην Αθήνα αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, όταν η υγεία του πατέρα τους επιδεινώθηκε ραγδαία και εισήχθη στο «Υγεία». Τις επόμενες ημέρες ήρθαν στην Αθήνα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, δηλαδή, πέρα από τα παιδιά, και τα εγγόνια του Κωνσταντίνου.


Με μόνη εξαίρεση τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ και την Τατιάνα Μπλάτνικ, που μένουν στο Καστρί, τα υπόλοιπα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας διαμένουν στο εξωτερικό. Από τα Κανάρια Νησιά ως τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.


Μάλιστα, ο Παύλος -ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου- ήταν ο τελευταίος που έμεινε στη χώρα μας μετά την κηδεία του πατέρα του, και χθες έκανε μια λακωνική δήλωση στο «Πρωινό» ξεκαθαρίζοντας πως θα μιλήσει μετά το μνημόσυνο των 40 ημερών.

Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Παύλο Γλύξμπουργκ στο Κολωνάκι, έξω από το εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, η οποία είναι και συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή.


Ο λόγος για το Papadakis Restaurant, που διατηρεί η σεφ του «Πρωινού» μαζί με τον σύζυγό της Μανώλη Παπαδάκη. Μάλιστα, όπως μετέδωσαν στο «Πρωινό», η τέως βασιλική οικογένεια επισκέφθηκε πολλές φορές το συγκεκριμένο εστιατόριο τις τελευταίες ημέρες. Σύσσωμη η οικογένεια έφαγε τουλάχιστον τέσσερις φορές εκεί.

Η ιστορία του «Παπαδάκη» ξεκίνησε στη Νάουσα της Πάρου το 1990 και συνεχίστηκε τον Νοέμβριο του 2005 στην Αθήνα, στο Κολωνάκι, στα «πόδια» του Λυκαβηττού.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου καθημερινά καλωσορίζει εκεί τους φίλους και θαυμαστές προσφέροντας ζεστή φιλοξενία και εκλεκτές γεύσεις. Μοναδικές γκουρμέ ελληνικές γεύσεις, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά κυριαρχούν στο μενού.


No comments:

Post a Comment