ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.800.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Friday, January 24, 2020

Ο Σελίμ επιστρέφει Θεσσαλονίκη και μαγειρεύει στο Οβάλ 

 Στην πόλη από όπου ξεκίνησαν όλα όπως λέει και ο ίδιος και σε ένα αγαπημένο του σημείο, το Οβάλ, το στέκι στην γειτονιά του Λευκού Πύργου επιστρέφει ο διάσημος μετά και από τη συμμετοχή του στο MasterChef, Σελίμ.
 Το Μενού του Σελίμ για το ΟΒΑΛ περιέχει: Λαχματζούν, αυθεντικά αρνίσια κεμπάπ, χουνκιάρ μπεγιεντί, σαλάτες της Ανατολής, κιουνεφέ και μπακλαβάς. 
Ο ίδιος λέει για την επιστροφή του στο Οβάλ: «Έρχομαι με μεγάλη χαρά στη Θεσσαλονίκη, Τρίτη και Τετάρτη 4 και 5 Φεβρουαρίου. Θα μαγειρέψω για εσάς, στο αγαπημένο μου Οβάλ, στο Λευκό Πύργο, εδώ απ όπου ξεκίνησα, ανάμεσα σε ανθρώπους που γεύτηκαν για πρώτη φορά την κουζίνα μου, ενθουσιάστηκαν με την μαγειρική μου και ενθάρρυναν το ταλέντο μου. Ακόμα και στην πρεμιέρα του νέου Master Chef, το μυαλό μου, η καρδιά μου, είναι στην πόλη απ όπου άρχισαν όλα. Σας περιμένω, μεσημέρι η βράδυ στο Οβάλ, με σαγηνευτικές γεύσεις από την Ανατολή και κουβέντα. Κλείστε το τραπέζι σας και αφήστε τα άλλα σε μένα.» *Τρίτη και Τετάρτη 4 και 5 Φεβρουαρίου 2020, στο Οβάλ (Φιλ. Εταιρείας 1), Τ. 231 025 4533, Facebook

No comments:

Post a Comment