Tuesday, June 25, 2019

Μία σειρά από βραδιές που συνδυάζουν μουσική και φαγητό ξεκινά στο biscotto coffee+ την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα συνδυάζονται με ένα street food menu που επιμελείται ο Κώστας Γιάντσιος εμπνευσμένο από την κλασσική KANTINA και με γευστικό συμπαραστάτη την Condito και τα εξαιρετικά προϊόντα της που θα απογειώσουν όλες τις προτάσεις της βραδιάς. Παγωμένη μπίρα και δροσερό κρασί μαζί με πολύ κέφι θα συμπληρώσουν όλα όσα θα κάνουν αυτή την Πέμπτη ξεχωριστή.
Το street food έχει αλλάξει διεθνώς και πλέον χρησιμοποιούνται πολύ ποιοτικά υλικά και υπάρχουν προτάσεις για όλους. Το γνωστό ως «βρώμικο» δεν είναι πια βρώμικο και θα το δοκιμάσουν όσοι έρθουν στο biscotto coffee+ σ’ ένα party με ελληνική μουσική και νόστιμες επιλογές.
Η Condito, η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την ομάδα του biscotto coffee+ εμπλουτίζει τις γεύσεις του ειδικού street food menu της βραδιάς, με κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα, BBQ sauce, dressings και νέες σάλτσες.
Ετοιμαστείτε για γύρο κοτόπουλο με πλούσια sauce, burgers, hot dogs με ιδιαίτερα λουκάνικα και σάλτσες αλλά και επιλογές με θαλασσινά και λαχανικά σε tacos.
Ένα ειδικό μενού, που θα καλύπτει κάθε διατροφικό προσανατολισμό και θα έχουμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε μαζί με καλή ελληνική μουσική, όπως θα βρισκόμασταν σ’ ένα party σε αυλή, όπου όλοι γίνονται μία παρέα.

Μπορείτε, επίσης, να κάνετε την κράτησή σας στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί.
Κάντε την κράτησή σας εδώ

No comments:

Post a Comment