Monday, April 8, 2024

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ BEE GEES σημερα,ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 8μμ,
ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
το νεο αφιέρωμα στο παράλληλο πρόγραμμα πολιτισμικών εκδηλωσεων της ΔΕΘ είναι στους BEE GEES Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 8 Απριλίου,8μμ,στην αίθουσα ‘Αιμιλιος Ριαδης’ της ΔΕΘ και θα παρουσιάσει ο δημοσιογραφος Λευτέρης Κογκαλίδης.Διαρκεια 2 ώρες
Η εκδηλωση με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των παράλληλων πολιτισμικών εκδηλώσεων της ΔΕθ ‘Ηχόραμα΄ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα Απριλίου , 8 μ.μ, στην αίθουσα ‘Αιμίλιος Ριαδης’.
Θα είναι ελεύθερη η είσοδος των ΙΧ από την πύλη Εμπορίου του διεθνούς εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης(απέναντι από το ΑΠΘ) και δωρεάν η στάθμευση γύρω από την αίθουσα, που βρίσκεται πάνω από την Εθνική Τράπεζα, σε απόσταση 50 μέτρων από την Πύλη Εμπορίου.
Λειτουργει και ανελκυστήρας για τον πρώτο όροφο.Η χρήση μάσκας ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ αυτή την εποχή από το Υπουργείο Υγείας.
Ένα από τα δημοφιλεστερα συγκροτήματα της δεκαετίας του 60 και 70 ήταν οι BEE GEES, τρια αδέλφια με καταγωγή από την Αυστραλία που γεννηθηκαν στην Αγγλια και δημιουργήθηκαν το 1958.
Θεωρούνται πρωτοπόροι της ντίσκο και πούλησαν 200 εκατομμυρια δίσκους σ όλο τον κόσμο. Μετα τον αιφνίδιο θάνατο του Μορίς το 2003 σταμάτησαν την δραστηριότητα τους και λίγο πριν αποφασίσουν να δημιουργήσουν νέο συγκρότημα το 2012 πέθανε και ο Ρομπιν.Ο μόνος επιζών από τους τρεις είναι ο Μπαρρυ

No comments:

Post a Comment