Saturday, September 30, 2023

Προσωρινή άδεια λειτουργίας στο

 Καυτανζόγλειο, αγώνες κεκλεισμένων

των θυρών


Στο μεγαλύτερο στάδιο της Θεσσαλονίκης παρατηρήθηκε ότι στις κερκίδες και στους εσωτερικούς χώρους μπαίνουν νερά, με συνέπεια να μην επιτραπεί η χρήση του πέρα από προπονήσεις.

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση του σταδίου, πήρε για έναν χρόνο προσωρινή άδεια λειτουργίας, αλλά με την απαγόρευση παρουσίας κόσμου, καθώς κρίνεται ακατάλληλο και επικίνδυνο να χρησιμοποιηθεί πέρα από προπονήσεις ή αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

 η διοίκηση του «Καυτανζογλείου» προσθετει οτι για τα λειτουργικά έξοδα του σταδίου σε 12μηνη βάση απαιτείται το ποσό του ενός εκατομμυρίου.

 ο ΠΑΟΚ εδώ και δύο χρόνια ζητούσε να πάρει το «Καυτανζόγλειο» ως προσωρινή έδρα (καθώς ήθελε να κάνει ανακαίνιση στην Τούμπα) και δεσμεύτηκε να κάνει ο ίδιος τις απαραίτητες εργασίες ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διεθνείς αγώνες, ωστόσο το αίτημά του δεν προχώρησε για διάφορους λόγους.

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής θα το χρησιμοποιήσει τελικά, αλλά μόνο για αγώνες χωρίς κόσμο, αν και υπάρχει σκέψη να μετακομίσει η ομάδα στο Κιλκίς, ώστε να έχει φιλάθλους.

No comments:

Post a Comment