Saturday, May 28, 2022


Voxxed Days Thessaloniki: Η μεγαλύτερη Τεχνολογική Συνάντηση στην Ελλάδα!
Με την υποστήριξη της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας
 
Voxxed days
 
Το μεγαλύτερο Συνέδριο Τεχνολογίας επιστρέφει για πρώτη φορά μετά την πανδημία! Το πολυαναμενόμενο Voxxed Days Thessaloniki με την υποστήριξη της Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο 'Ιωάννης Βελλίδης', όπου πάνω από 30 Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα μοιραστούν τις γνώσεις τους για τα τελευταία νέα της τεχνολογίας σχετικά με Big Data, ML & AI, Modern Web, Development, κ.ά. Γίνε και εσύ μέλος της καταπληκτικής τεχνολογικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης και κάνε εγγραφή τώρα! Μάθε περισσότερα για τους Ομιλητές, τις τιμές των Εισιτηρίων, και το Πρόγραμμα, εδώ
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
Το 1o Παραγωγικό Σκασιαρχείο της ΑΖΚ ξεκινάει με την ELEKTRONIO
 
exandia παραγωγικό
 
Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας συνεχίζει την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Παραγωγικό Σκασιαρχείο», στις νέες της εγκαταστάσεις αυτήν τη χρονιά, λόγω της πανδημίας covid-19, όπου μαθητές και μαθήτριες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Κεντρικής Μακεδονίας γνωρίζουν καινοτόμες επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας.
 
Πρώτος σταθμός για φέτος ήταν η ELEKTRONIO, μία βραβευμένη νεοφυή εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία ιδρύθηκε το 2015 και ασχολείται με την κατασκευή επαναστατικών λύσεων βιώσιμης μετακίνησης στο αστικό περιβάλλον βασισμένες στο ηλεκτροκίνητο όχημα.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
To Παραγωγικό Σκασιαρχείο της ΑΖΚ γνωρίζει την EXANDIA
 
exandia παραγωγικό
 
Το δεύτερο «Παραγωγικό Σκασιαρχείου» από την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας για το σχολικό έτος 2021-2022 ήταν η EXANDIAμια εταιρεία πληροφορικής από τη Θεσσαλονίκη που παράγει λογισμικό για πελάτες του εξωτερικού, την οποία γνώρισαν στις 5 Απριλίου 2022, μαθητές και μαθήτριες της θετικής κατεύθυνσης του 1ου ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ με τις εκπαιδευτικούς κ.κ. Χριστοδούλα Βογιατζή και Αικατερίνη Μητακίδου.
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι μαθητές επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους συνεργασίας, δικτύωσης και εργασίας στο κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια, η κα. Λήδα Παπατζήκα, στέλεχος της ΑΖΚ, μέσα από μια διαδραστική συζήτηση, εισήγαγε τους μαθητές στις έννοιες της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

No comments:

Post a Comment