ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.550.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Monday, July 1, 2024

Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνα έκαναν... βόλτα στο Ωραιόκαστρο -Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής 

Ολοένα και περισσότερα είναι τα περιστατικά με αγριογούρουνα να κυκλοφορούν στον αστικό ιστό, με πιο πρόσφατο αυτό που καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.


Σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο πρώην αντιδήμαρχος της περιοχής, Ηρακλής Τσακαλίδης, φαίνεται περίπου 15 αγριογούρουνα να κάνουν… βόλτα σε κατοικημένη περιοχή, κοντά στο πάρκο της Μονάδας Αυτιστικών Ατόμων «Ελπίδα».

Θεσσαλονίκη: «Φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι», λένε κάτοικοι της περιοχής

«Έκανα χθες το βράδυ τη βόλτα μου και ξαφνικά τα είδα μπροστά. Δύο μεγαλόσωμα και πολλά μικρά αγριογούρουνα ηλικίας δύο – τριών το πολύ τεσσάρων μηνών, πάνω από 15 στο σύνολο έκαναν τη βόλτα τους σε κατοικημένη περιοχή. Γινόταν χαμός» τόνισε χαρακτηριστικά στο grtimes o κ. Τσακαλίδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και κυριευμένοι από τον φόβο.

«Οι κάτοικοι που μένουν στους γύρω δρόμους, είναι πραγματικά ανάστατοι. «Φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι» λένε χαρακτηριστικά.

«Sου προκαλούν δέος αλλά δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσουν, αν κάτι τα ενοχλήσει κι αυτό επιφέρει τον φόβο. Επιπλέον είναι και το δέος που νιώθεις όταν αντικρίζεις, καθώς είναι επιβλητικά ζώα», συμπλήρωσε ο κ. Τσακαλίδης.


No comments:

Post a Comment