ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Tuesday, July 30, 2024

To kalokeri, η διάσημη πλέον Rustic Ακτή της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει τα βήματά της στις νύχτες του καλοκαιριού διοργανώνοντας και φέτος ξεχωριστά music events για να γεμίσει το καλοκαίρι σας και φέτος με μοναδικές αναμνήσεις.

Let’s make it happen!

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, στήνεται για 1η φόρα Συναυλία στην Παραλία με τους Γιάννη ΒαρδήΧάρη Βαρθακούρη και Θέμη Παναγιωτίδη.

Τρεις καλλιτέχνες που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία, έρχονται να μας παρασύρουν με τις μοναδικές ερμηνείες τους, τραγουδώντας επιτυχίες που αγαπήσαμε και αγαπάμε, σε μία ανατρεπτική καλοκαιρινή συναυλία, μέσα στην πόλη, στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα.

INFO_
Kalokeri Rustic Beach
Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 68, Πυλαία Θεσσαλονίκης (περιοχή ΙΚΕΑ)
Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
Έναρξη: 22:00
Κρατήσεις: 6980312337 ή ηλεκτρονικά στην παρακάτω φόρμα κράτησης
Τιμή Εισόδου: 20 € (συμπεριλαμβάνει την είσοδο στην συναυλία και την κατανάλωση ενός ποτού, μπύρας, κρασιού ή cocktail)

***Η κράτηση για τραπέζι προϋποθέτει υποχρεωτική κατανάλωση φιάλης ποτού (1 φιάλη ποτό/ανά 4 άτομα) ή κρασιού (1 φιάλη κρασί/ανά 2 άτομα). (H τιμή εισόδου αφαιρείται από το σύνολο της κατανάλωσης)

Κάνε την κράτησή σου, λοιπόν, τηλεφωνικά στο 6980312337 ή ηλεκτρονικά στην παρακάτω φόρμα και συνέχισε τα βήματά σου στις νύχτες του καλοκαιριού με ένα δυνατό αυτή τη φορά Live Concert on the Beach!

Kalokeri Rustic Beach_Βαρδής-Βαρθακούρης-Παναγιωτίδης: Φόρμα Κράτησης

No comments:

Post a Comment