ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, July 31, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σπουδαία διάκριση για την ελληνική κωπηλασία, τρία πληρώματα σε τελικούς -

Τρία ελληνικά πληρώματα προκρίθηκαν σήμερα στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στην κωπηλασία, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024!


Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση για την ελληνική κωπηλασία, και πλέον οι ελπίδες για κατάκτηση μεταλλίων είναι βάσιμες. Μάλιστα, εάν αύριο ο Στέφανος Ντούσκος προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματός του, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία.



Θρίλερ με αίσια έκβαση για Μπούρμπου/Αναστασιάδου

Η αρχή έγινε με τις Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου, που έπειτα από αγώνα-θρίλερ κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της δικώπου γυναικών.


Οι Ελληνίδες αθλήτριες αγωνίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό και ξεκίνησαν πολύ δυνατά την κούρσα. Ήταν σταθερά στη δεύτερη θέση από την αρχή, πίσω μόνο από το πλήρωμα της Ολλανδίας, ωστόσο μετά το μέσον της διαδρομής (1.000 μ.) φάνηκαν να κουράζονται, με αποτέλεσμα να τις προσπεράσουν οι Ρουμάνες αθλήτριες. Σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισαν να τις πλησιάζουν επικίνδυνα οι αθλήτριες από τη Δανία. Ωστόσο, άντεξαν στην πίεση και έτσι πανηγύρισαν τη σπουδαία πρόκριση.


Είναι χαρακτηριστικό ότι το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε χρόνο 7:18.28 και το δανέζικο σε χρόνο 7:19.11, δηλαδή σε χρονική απόσταση κάτω του ενός δευτερολέπτου!


Ο τελικός του αθλήματος διεξάγεται την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 12:42 μ.μ.

No comments:

Post a Comment