Εξαιρετικο brunch στο ξενοδοχειο Mediterranean Palace Hotel.
Aπο αριστερα Αγις Κασαπογλου,Παναγιωτης Ζελελιδης,γενικος διευθυντης του ξενοδοχειου και Λευτερης Κογκαλιδης
Τα τρια πιατα στο τραπεζι ηταν επιλογη του σεφ κι αποτελουν πληρες γευμα,χορταστικο κι ευγεστο.
Παραδοσιακό περέκ με κασέρι Σοχού και φέτα Χαλκιδικής · καρδιές μαρουλιών · μαριναρισμένα ντοματίνια
Παραδοσιακός Καγιανάς · χωριάτικο λουκάνικο · φρέσκια ντομάτα πιπεριά · φέτα Π.Ο.Π. · μυρωδικά
Παραδοσιακό περέκ · κασέρι Σοχού · φέτα Χαλκιδικής · καρδιές μαρουλιών · μαριναρισμένα ντοματίνια
No comments:
Post a Comment