Tuesday, October 31, 2023

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 

Shani Louk: Νεκρή η Γερμανοϊσραηλινή όμηρος – Ήταν στο φεστιβάλ που αιματοκύλησε η Χαμάς
Κόσμος

Shani Louk: Νεκρή η Γερμανοϊσραηλινή όμηρος – Ήταν στο φεστιβάλ που αιματοκύλησε η Χαμάς

Τραγική κατάληξη για την 22χρονη που βρέθηκε στο φεστιβάλ Supernova στο νότιο Ισραήλ και έπειτα αιχμάλωτη στα χέρια των μαχητών της Χαμάς.
Υγεία

Επιστρέφουν τα ράντζα – Η περίπτωση του “Ευαγγελισμού”

Περισσότερα από τις κλίνες νοσηλείας ήταν τα ράντζα στο κλείσιμο της εφημερίας, σήμερα, Δευτέρα, στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.
Ελλάδα

Η κυβέρνηση κόβει τους διερμηνείς στα κέντρα μεταναστών και προσφύγων

“Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τον λόγο της μη εκταμίευσης δεσμευμένων κονδυλίων που έχουν καταβληθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή”, αναφέρει η ΜΕΤΑδραση.
Κόσμος

Ισραηλινά τανκς στα περίχωρα της Γάζας – Μάχες σώμα με σώμα

Σφοδρές συγκρούσεις στη Γάζα, την ώρα που τα διεθνή δίκτυα αναφέρουν πως τανκς του ισραηλινού στρατού πλησιάζουν στην πόλη.
Οικονομία

Το Υπουργείο Ανάπτυξης ξεκινάει ελέγχους στους influencers

Στο πλαίσιο πανευρωπαϊκών ελέγχων που διενεργούνται στα Κράτη Μέλη της Ένωσης με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπή, η Γενική Διεύθυνση Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου πρόκειται να πραγματοποιήσει ελέγχους στις εμπορικές πρακτικές.

Health Issues

Ο Μάθιου Πέρι και το “παράδοξο του θλιμμένου κλόουν”

Πώς τα cryptos χρηματοδοτούν τη Χαμάς;
Explainers

Πώς τα cryptos χρηματοδοτούν τη Χαμάς;

Τον Ιανουάριο του 2019, οι Ταξιαρχίες Αλ Κάσαμ, η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς, ξεκίνησαν μια εκστρατεία συγκέντρωσης κρυπτονομισμάτων. Παρά το γεγονός ότι οι ρυθμιστικές αρχές προσπαθούν να κατασχέσουν τα κρυπτονομίσματα που συνδέονται με την δράση εξτρεμιστικών οργανώσεων, η Παλαιστινιακή Τζιχάντ μαχητική εταίρος της Χαμάς και η ίδια η Χαμάς έχουν εισπράξει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από ψηφιακά πορτοφόλια. Πώς βρέθηκαν τόσα κρυπτονομίσματα στην κατοχή της Χαμάς;

Explainer Podcast

Πώς μπορούμε να κάνουμε fact-checking σε όσα μαθαίνουμε για τη Γάζα

Ο Χρήστος Δεμέτης εξηγεί στον Σταύρο Διοσκουρίδη για το πώς πρέπει να ενημερώνεται σωστά κάποιος για τους πολέμους που γίνονται στον πλανήτη.

Ακαδημία Πλάτωνος: Aπο την εγκατάλειψη στην προβληματική ανάπλαση
Ελλάδα

Ακαδημία Πλάτωνος: Aπο την εγκατάλειψη στην προβληματική ανάπλαση

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου της Αθήνας, Κυριάκος Αγγελάκος γράφει για το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και τους προβληματικούς χειρισμούς της διοίκησης Μπακογιάννη.

No comments:

Post a Comment