ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«ΕΥ & CHEF» | ΔΡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ | ΟΙΝΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στη 13:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις «Οίνος ο Αγαπητός», διοργανώνουν παρουσίαση του νέου λευκώματος του Δρ. Δημήτρη Χατζηνικολάου, με τίτλο «Ευ & Chef» και υπότιτλο: Συνάντηση Κορυφής Οίνων και Εδεσμάτων – Greek Wine & food Pairing
Μια δίγλωσση Ελλ-οινική συνάντηση κορυφής με 16 σεφ, 64 αγαπημένες συνταγές, 92 βραβευμένα οινοποιεία & 256 κρασιά, που προσπαθεί να απαντήσει οινο-λογικά στο διάχυτο ερώτημα του σύγχρονου Pairing, μέσα από 350 πολύχρωμες σελίδες γευστικών συνδυασμών για κλασσικούς & τολμηρούς ουρανίσκους…
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Βαγγέλης Γεροβασιλείου, Οινολόγος
Στέλλα Σπανού, Chef, Σύμβουλος γαστρονομίας
Σωτήρης Ευαγγέλου, Executive chef στο Makedonia Palace
Προσθέτοντας και τη δική του πινελιά, ο συγγραφέας θα μας ξεναγήσει στον μεθυστικό γαλαξία των οίνων και εδεσμάτων, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η επιμελήτρια της Έκδοσης, οινογνώστης Μάγδα Δάνδουρα.
Η παρουσίαση θα πλαισιωθεί με οπτικοακουστικό υλικό, ενώ στο τέλος θα ακολουθήσει γευσιγνωσία-οινογνωσία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιανό της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 7.
Link εκδήλωσης: https://t.ly/e7OtJ
Link βιβλίου: https://t.ly/s-MGV
Λίγα λόγια για το λεύκωμα
Στο μεθυστικό Λεύκωμα: «ΕΥ & Chef» ο Γευσιγνώστης και Οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου, καταθέτει πρωτόγνωρες προτάσεις για «χρυσούς γάμους» οίνων και εδεσμάτων, χαρίζοντας σε κάθε κλασσικό ή τολμηρό αναγνώστη, το αληθινό Ευ της ζωής.
Με γλαφυρές Ενότητες όπως: Ας σπάσουμε τους… κωδικούς, ταξίδι από τη διατροφή...στην απόλαυση, τα «προικιά» των συνταγών, γευσιγνώστης γίνεσαι ή γεννιέσαι; Συμπληρωματικότητα & αντίθεση στο τραπέζι, η ένταση των εντάσεων και των ενστάσεων… ο έμπειρος συγγραφέας, θεωρείται ο ιδανικότερος ξεναγός στα γευστικά ταξίδια κάθε μάχιμου ουρανίσκου.
No comments:
Post a Comment