ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Thursday, August 10, 2023

ΤΡΩΑΔΕΣ
H τραγωδία του Ευριπίδη «Τρωάδες», την οποία παρακολούθησαν μέχρι σήμερα περισσότεροι από 12.000 θεατές, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των θεατρόφιλων.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου, θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου 2023.

Στο ρόλο της Εκάβης η Ρούλα Πατεράκη.
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Πιατάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Μαρίζα Τσάρη, Κλειώ Δανάη Οθωναίου, Λουκία Βασιλείουμε έναν εξαιρετικό 20μελή θίασο ηθοποιών.
O Αντώνης Καφετζόπουλος στο ρόλο του Ποσειδώνα.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας των «Τρωάδων»:
Παρασκευή 18, Σάββατο 19 Αυγούστου - Επίδαυρος, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Πέμπτη 31 Αυγούστου, Κιλκίς, Θέατρο Λόφου Αγ. Γεωργίου Δήμου Κιλκίς
 
Περισσότερα
ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι evolution, «e-PASS ή επι τας»

Κείμενα - σκηνοθεσία: Χρήστος Παπαδημητρίου
 
Επιστρέφουν!
 
Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, 21:00
Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης»
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος δίνει και φέτος δυναμικά το παρόν στα «Μερκούρεια 2023», που διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών με μια δροσερή μετ- επιθεώρηση που ενθουσίασε όσους την παρακολούθησαν πρόσφατα στην ταράτσα του Βασιλικού Θεάτρου, στο Cafe Θέα/tro όπου παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για ένα πάρτι, με χιούμορ, σάτιρα και αγαπημένα τραγούδια, το οποίο θα απολαύσει και πάλι το κοινό, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Νεάπολης- Συκεών «Μερκούρεια 2023».

Η παράσταση σχολιάζει εξαιρετικά τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και όχι μόνο. Η καθημερινότητά μας που είναι για γέλια και για κλάματα μπαίνει στο μικροσκόπιο των πρωταγωνιστών ενώ τα θέματα της Θεσσαλονίκης όπως το ΜΕΤΡΟ και ο ΟΑΣΘ βρίσκονται στην… πρώτη γραμμή. Οι διασκευές των τραγουδιών καθώς και τα εξαιρετικά κοστούμια αποτελούν μια πολύ εύστοχη δραματουργική παρέμβαση.

Η προπώληση ξεκίνησε!
 
Περισσότερα
Το ΚΘΒΕ ενισχύει τη συνεργασία του
με Πολιτιστικούς Φορείς και Οργανισμούς
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος επεκτείνοντας την πολιτική εξωστρέφειας ενισχύει τις συνεργασίες του με Πολιτιστικούς φορείς και Οργανισμούς και προχωρά σε ακόμη μία πρωτοβουλία που στοχεύει στη δυνατότητα ψυχαγωγίας, μέσα κι από άλλες μορφές τέχνης, των πολιτών της Θεσσαλονίκης αλλά και των επισκεπτών της.

Στο πλαίσιο της πολύπλευρης αυτής συνεργασίας θα δίνεται η δυνατότητα έκπτωσης 20% επί της τιμής του κανονικού εισιτηρίου, σε επιλεγμένες παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος απλά και μόνο με την επίδειξη εισιτηρίου των ακόλουθων οργανισμών και φορέων: Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus), Μουσείο Λευκού Πύργου, καθώς και των: Εταιρεία City SightSeeing Thessaloniki και Πολιτιστική Γραμμή Νο 50 του ΟΑΣΘ.

Αντίστοιχα, με την επίδειξη του εισιτηρίου παράστασης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος θα παρέχεται η δυνατότητα αγοράς μειωμένου εισιτηρίου για την επίσκεψη στις εκθέσεις του MOMus στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Επίσης, θα παρέχεται έκπτωση 20% επί της τιμής του εισιτηρίου του Hop on Hop off, της εταιρείας City SightSeeing Thessaloniki.

- Η προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις «ΜΠΑΝΤΑ-ρισμενοι evolution» στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» στις 1 Σεπτεμβρίου 2023 και για την παράσταση «Τρωάδες» στις 3 Σεπτεμβρίου 2023 στο Θέατρο Δάσους.

No comments:

Post a Comment