Monday, September 27, 2021

Στα 69,7 εκατ. ευρώ ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα 

του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών άνοιξε ο κύκλος των τηλεδιαβουλεύσων, που μετά τη Δ.Ε. Πεύκων συνεχίζονται σήμερα με τη Δ.Ε. Νεάπολης, στις 5 μ.μ. Σίμος Δανιηλίδης: Στον πυρήνα των σχεδιασμών μας βρίσκεται ο άνθρωπος 





 Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών και κατοίκων, που ξεπέρασαν τους 1.000,  σημάδεψαν την χθεσινή τηλεδιαβούλευση για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα της Δ.Ε. Πεύκων για το 2022, ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο της Διαβούλευσης που για δεύτερη συνεχόμενο χρονιά πραγματοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών μέσω του διαδικτύου.

Η τηλεδιαβούλευση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με την υποστήριξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Novoville, η οποία μετέτρεψε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε στούντιο, εικόνα που θα παραμείνει η ίδια και τις επόμενες ημέρες έως και την ολοκλήρωση της κορυφαίας διαδικασίας της Διαβούλευσης και του κοινωνικού διαλόγου με τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (ΔΕΔ). 

Εκεί, βρέθηκαν από νωρίς στις θέσεις τους ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Στέλιος Γκατζές, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Ζιγκερίδης και η πρόεδρος της Δ.Κ. Πεύκων Καίτη Αμοιρίδου, που -υπό τον συντονισμό της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννας Αλεξιάδου- απαντούσαν στις ερωτήσεις των πολιτών και κατέγραφαν τις ιδέες και τις προτάσεις όλων όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία.   

No comments:

Post a Comment