Thursday, September 30, 2021


Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε.
30 Σεπτεμβρίου 2021
 
 
Technology Forum 2021 Matchmaking Event 
 
Technology forum 2021
 
Οι διοργανωτές του Technology Forum σας προσκαλούν στην παράλληλη εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων Technology Forum 2021 Matchmaking Event που διοργανώνεται στις 14 Οκτωβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν συνεργασίες στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
12ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds 
 
12ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG
 
Μπείτε και εσείς στην ομάδα των νικητών μαζί με τη Ferryhopper, τη Linked Business, τη Doctoranytime, τη Giaola και άλλες επιτυχημένες ελληνικές startups και ερευνητικές ομάδες.
 
Απομένουν λίγες ημέρες για την υποβολή προτάσεων στον 12ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.
 
Πρόκειται για τον μακροβιότερο Διαγωνισμό Καινοτομίας ελληνικού φορέα, στον οποίο έχουν ήδη συμμετάσχει 6.500 άτομα.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
EU Code Week Hackathon στις 9 Οκτωβρίου 2021
 
EU Code Week Hackathon
 
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού, στις 9 Οκτωβρίου διεξάγεται η 2η και τελική φάση του Code Week Hackathon για μαθητές ηλικίας 15-19 ετών.
 
Tο EU Code Week Hackathon ξεκίνησε φέτος στην Ελλάδα, τη Λετονία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Ρουμανία και τη Σλοβενία με μια πρόκληση για την ανάπτυξη μιας προγραμματιστικής λύσης σε ένα πραγματικό πρόβλημα, μόλις 12 ώρες (7-8 Μαΐου). Στη συνέχεια, οι 10 ομάδες που ξεχώρισαν έλαβαν εκπαίδευση και καθοδήγηση από ειδικούς στον τομέα αυτόν, έτσι ώστε να προετοιμαστούν για τον δεύτερο και τελικό γύρο, στον οποίο θα επιλεγεί ο τελικός νικητής.

No comments:

Post a Comment