Tuesday, June 30, 2020

Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο Βουλγαρικό κοινό


Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης χτίζει «γέφυρες» προβολής της Θεσσαλονίκης στη νέα περίοδο επανεκκίνησης του ελληνικού τουρισμού .
Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του γραφείου τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Βουλγαρία για προβολή της πόλης στα Βουλγαρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (αρχικά στη  δημόσια Τηλεόραση BHT) και στα Social Media , διέθεσε οπτικοακουστικό προωθητικό υλικό (video κλπ) με στόχο την προσέλκυση τουριστών στην Θεσσαλονίκη.
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στοχεύει στην αξιοποίηση όλων των μέσων και δυνατοτήτων με σκοπό τόσο την προβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης Περιφέρειας.
Η συντονισμένη προώθηση προβολής του οδικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη γίνεται σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό κεφαλοποιώντας την θετική εικόνα που έχει χτίσει η χώρα το τελευταίο διάστημα με την διαχείριση της πανδημίας.
Η προβολή της πόλης από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης στοχεύει στο να κρατήσει ζωντανή την επιθυμία των τουριστών να επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη με ασφάλεια για όλους.

No comments:

Post a Comment