Monday, June 22, 2020


ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  22/6/20
@Τουλάχιστον το 80%  των διευθυντικών στελεχών επιχειρήσεων της Δυτικής Ευρώπης γράφουν ένα μέρος της αλληλογραφίας τους οι ίδιοι. 
@'Αλέξης Μινωτης 17 χρόνια μαζί' ήταν ο τίτλος του βιβλίου που έιχε κυκλοφορήσει από τον σκηνοθέτη Γιώργο Μεσσάλα το 1992 για τα 17 χρόνια συνεργασίας του με τον μεγάλο πρωταγωνιστη και σκηνοθετη. 
@από την Μαρία Αλιφέρη 'εντελώς αυθόρμητα απευθύνθηκα σ'όλους λέγοντάς 'σας αγαπώ' και την άλλη μέρα στο δρόμο είχε γίνει σλόγκαν, πραγματικά ήταν κάτι πρωτοποριακό, έγινε ερήμην μου από την ανάγκη να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου, σήμερα βλέπω να γίνεται κατά κόρον από όλους'. 
@σε ένα βιβλίο του 1943 ο τότε καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Σεραφείμ Κανούτας αποκαλύπτει ότι ο Χριστόφορος Κολόμβος ήταν στην πραγματικότητα ο Γεώργιος Παλαιολόγος ο δισυπατος, ένας εξόριστος έλληνας του Βυζαντίου. 
@το 43%  των θεατών κινηματογράφου στην Ελλάδα είναι κάτω από την ηλικία των 25 χρονών, οι άνω των 65 αντιπροσωπεύονται από 2%.
@ο αριθμός των τραπεζών στην πρώην σοβιετική ένωση υπολογίζεται ότι πλησιάζαν τις 1500 το 1992. 
@κάθε μέρα στο Λονδίνο γίνονται περίπου 2000 κλήσεις στην υπηρεσία πρώτων βοηθειών για ατυχηματά και επείγοντα περιστατικά. 
@χίλιους τόνους chips καταναλώνουν καθημερινά οι κάτοικοι του Βελγίου. 
@από τις 12 χώρες - μέλη της ΕΟΚ μονο στην Βρετανια ηταν ελευθερος ο τζογος.Σ'ολες τις αλλες χωρες υπηρχαν απαγορευσεις και περιορισμοι.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment