Εφτιαξε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του Μανχάταν και σερβίρει... Ελλάδα
Σπύρος Μενεγάτος. Αλλος ένας Ελληνας που πρωτοπορεί
και διαπρέπει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Από την
Κεφαλονιά, στα σαλόνια της Wall Street και στη συνέχεια στο
κέντρο του Μανχάταν.
Εκεί όπου το εστιατόριό του «Νεράι» αποτελεί ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης
των Νεοϋορκέζων και σε λίγο καιρό θα προβάλλονται εκεί και έργα Ελλήνων
καλλιτεχνών.
Το «Νεράι» συγκαταλέγεται στα 10 πιο δημοφιλή εστιατόρια της Νέας Υόρκης.
Σερβίροντας πρωτοποριακή ελληνική κουζίνα, κάτοικοι και επισκέπτες της Νέας
Υόρκης συρρέουν ο ένας μετά τον άλλον για να δοκιμάσουν τα καταπληκτικά πιάτα
του «Νεράι».
Πριν δύο χρόνια, όμως, ο Σπύρος Μενεγάτος δεν έκανε αυτή τη δουλειά. Βρισκόταν
στα σαλόνια της Wall Street βγάζοντας χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα δουλεύοντας
για ιδιωτικό Hedge Funds. Ξαφνικά, όμως, και ενώ η κρίση είχε ξεκινήσει τα παράτησε
όλα για να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο στην καρδιά της Νέας Υόρκης.
No comments:
Post a Comment