ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.800.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Friday, February 26, 2021

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Διαδικτυακή ημερίδα για τον γαστρονομικό τουρισμό

Διαδικτυακή ημερίδα για τον “γαστρονομικό ορίζοντα της Θεσσαλονίκης” οργανώνει το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα αποτελέσματα της διαβούλευσης από την ομάδα έργου του Υπουργείου Τουρισμού για τον γαστρονομικό τουρισμό. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σημερα (Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, ώρα: 10.00 – 13.30) και θα προβληθεί στο κανάλι YouTube του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 
Το πρόγραμμα της ημερίδας
Ώρα 10:00 
Χαιρετισμοί
- Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας
- Υφυπουργός Τουρισμού, αρμόδια για θέματα
Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη

- Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού, Μαρία Καραγιάννη
Ομιλητές:
- Ώρα 10:20 Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, συντονίστρια της ομάδας έργου για τον γαστρονομικό τουρισμό του Υπουργείου Τουρισμού, αμπελουργός, οινοποιός, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
- Ώρα 10:40 Χαρίτα Βλάχου, διδάσκουσα “Γαστρονομικός Τουρισμός - Αγροδιατροφή” στο ΠΜΣ “Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη” του ΑΠΘ
- Ώρα 11:00 Ντίνα Νικολάου, μέλος της ομάδας έργου για τον γαστρονομικό τουρισμό του Υπουργείου Τουρισμού, σεφ, ιδιοκτήτρια εστιατορίων εξωτερικού, ambassador της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό
- Ώρα 11:20 Δημήτρης Τασιούλας, σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου “THRIA”, chef ambassador του Thessaloniki Food Festival
Ώρα 11:40 Διάλειμμα
- Ώρα 11:50 Σύλβια Κουμεντάκη, συμβουλευτική και διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων και παραγωγή gourmet προϊόντων της εταιρείας “Chef Stories”
- Ώρα 12:10 Δημήτρης Λαζαρίδης Ιδιοκτήτης των βραβευμένων εταιρειών “Lazaridis.gr” & “Reputation.gr” Marketing Strategist in gastronomy & hospitality marketing
- Ώρα 12:30 Pr. Δημήτρης Μπούχαλης, καθηγητής του Bournemouth University, ειδικός στις βιομηχανίες τουρισμού, αναψυχής και φιλοξενίας
Ώρα 13.00 Ερωτήσεις
Ώρα: 13.30 Λήξη
Συντονισμός: Λίλιαν Σαμαρά, Υπεύθυνη του Thessaloniki Food Festival/Τμήμα Τουρισμού Δ.Θ.

No comments:

Post a Comment