ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Sunday, February 21, 2021

24
ΦΕΒ
Learn with an alum: Διαδοχή στις οικογενειακές επιχειρήσεις
18:30
 (GMT+2) Zoom webinar
 
Ο Δρ Χρήστος Γεωργίου, συγγραφέας του βιβλίου «Προετοιμάζοντας τη διαδοχή» και ο Γιώργος Κόκκας απόφοιτος του Anatolia High School τάξη του 1984 και Διευθυντής Κέντρου Επιχειρηματικότητας του ACT, θα παρουσιάσουν πώς η διαδοχή της ηγεσίας μιας επιχείρησης δεν είναι απλά η μεταβίβαση των μετοχών της επιχείρησης μεταξύ των νέων και των παλαιών εταίρων αλλά μια διαδικασία που εγγυάται τη συνέχεια της εταιρικής κουλτούρας και την επίλυση τυχόν διαφορών που προκύπτουν κατά τη μεταβίβαση με συχνά πολύ άσχημα αποτελέσματα για την επιχείρηση ή/και την οικογένεια.
Διαβάστε περισσότερα
27
ΦΕΒ
Γνωρίστε τις πιο σύγχρονες επιστήμες!
14:00 (GMT+2) Zoom webinar

 
Το Κέντρο Εκπαίδευσης STEM του Κολλεγίου Ανατόλια και το  Γραφείο Συμβουλευτικής Αμερικανικών Πανεπιστημιακών Σπουδών και Ειδικών Προγραμμάτων του Κολλεγίου Ανατόλια σε συνεργασία με την ομάδα Greek Women in STEM συνδιοργανώνουν ένα ανοικτό webinar που απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

Συνδεθείτε με το εργαστήριο Πνευμονολογίας του Yale University και τη Δρα Λίνα Ντόκου, βιολόγο και συντονίστρια της ομάδας Greek Women in STEM. Θα γνωρίσετε Ελληνίδες ερευνήτριες του εξωτερικού, οι οποίες θα παρουσιάσουν την ενδιαφέρουσα δουλειά τους.
Δηλώστε συμμετοχή
1
ΜΑΡ
Coffee with an alum: Γιάννης Μπουτάρης
19:00 (GMT+2) Zoom web event

 
Το καινούριο βιβλίο του Γιάννη Μπουτάρη "Εξήντα Χρόνια Τρύγος", από τις εκδόσεις Πατάκη, έγινε η αφορμή να τον αναζητήσουμε και να του ζητήσουμε να μας μιλήσει για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του, ξεκινώντας από τα χρόνια που ήταν ακόμα μαθητής στο Κολλέγιο Ανατόλια, τη μετέπειτα επιχειρηματική του διαδρομή, κοινωνική προσφορά και πολιτική δράση, μέχρι και τη συγγραφή του βιβλίου του.
Δηλώστε συμμετοχή
10
ΜΑΡ
ΣΦΚΑ | «Δι-λύματα της πανδημίας»
18:30 (GMT+2) Zoom web event
 
Ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του Κολλεγίου Ανατόλια διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Δι-λύματα της πανδημίας».

Οι ομιλητές Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και ο καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου, Πρύτανης του ΑΠΘ θα παρουσιάσουν τα πρόσφατα στοιχεία και επιστημονικά ευρήματα, και θα κάνουν εκτιμήσεις και προβλέψεις για την εξέλιξη της πανδημίας.
 Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου.
Δηλώστε συμμετοχή
10
ΜΑΡ
China and the World after Covid-19: A Conversation & Book Launch with Orville Schell
19:00 (GMT+2) Zoom webinar
 
Orville Schell is among the foremost experts on China today in the United States. He has published ten nonfiction books about China, and has written extensively about China for The New Yorker, The Atlantic, The Nation, Foreign Affairs, and The New York Review of BooksMy Old Home: A Novel of Exile (2021) is his first work of fiction, exploring life in Cold War China through the story of a father and his son.

This webinar will commence with a discussion of legacies of China’s Cold War past in Chinese domestic and foreign policies today, before exploring the prospects for China’s relations with the world after Covid-19. Audience members will be invited to ask questions.
Register here
13
ΜΑΡ
Τεστ Προσομοίωσης Εισαγωγικών Εξετάσεων για την Α' Γυμνασίου
08:30, κτίριο Μacedonia
 
Δηλώστε συμμετοχή στο τεστ προσομοίωσης (mock exam) των εισαγωγικών εξετάσεων για την ΑΓυμνασίου του Anatolia High School, το οποίο θαλάβει χώρα στις 13 Μαρτίου 2021 στους χώρους του Anatolia High School.
Δηλώστε συμμετοχή
17
ΜΑΡ
Online ενημερωτική παρουσίαση για το IBDP
18:30 (GMT+2) Zoom webinar
 
Το Πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου (ΙBDP) του Κολλεγίου Ανατόλια είναι ανοιχτό σε μαθητές από άλλα σχολεία και μαθητές κάθε εθνικότητας, με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν ικανοποιητική γνώση της αγγλικής γλώσσας και μπορούν να αποδείξουν πως έχουν τα κίνητρα και τη διάθεση να προσαρμοστούν σε ρυθμούς εργασίας κατάλληλους για τις απαιτήσεις του προγράμματος. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 14 Μαΐου 2021. Η  online παρουσίαση του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2021.
Δηλώστε συμμετοχή
31
ΜΑΡ
Online ενημερωτική παρουσίαση για το Νηπιαγωγείο
18:00 (GMT+2) Zoom webinar
 
Γνωρίστε το Νηπιαγωγείο του Κολλεγίου Ανατόλια σε μία ξεχωριστή online παρουσίαση που ετοιμάσαμε για εσάς. Μάθετε τα πάντα για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και όλα αυτά που κάνουν το Νηπιαγωγείο μας να ξεχωρίζει.
Δηλώστε συμμετοχή
Δήλωσε συμμετοχή στον νέο κύκλο του VentureGarden
#HelpingPeopleGrowIdeas

Ο νέος κύκλος του VentureGarden σε περιμένει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να κάνει την ιδέα σου να λάμψει!

Το δωρεάν αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα σου δώσει την απαραίτητη γνώση και τα εφόδια  για να καλλιεργήσεις την ιδέα σου και να αναπτύξεις αποτελεσματικά την επιχείρησή σου.

Συμπλήρωσε την αίτησή σου έως τις 7/3 και μπες στη δυναμική μας κοινότητα!

Με την υποστήριξη του The Hellenic Initiative.
Δηλώστε συμμετοχή

No comments:

Post a Comment