Wednesday, October 28, 2020

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ              

@ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια 500τ.μ. καλυψε το δημαρχειο Ελληνικου—Αργυρουπολης.

@65 ΤΑΤΟΥΑΖ εχει ο Αθηναιος σεφ της ζαχαροπλαστικης Διονυσης Αλερτας.

@ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ ειναι ελληνικο παραδοσιακο οργανο σαν την πιπιζα.

@2000 ΕΛΛΗΝΕΣ ζουν στην Κωσταντινουπολη.

@ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ του 1992 Sister Act 2 εχει τραγουδια οπως Oh happy day/Joyful joyful/Heat wave/My guy/I will follow him

@OYTE ενας τηλεοπτικος σεφ δεν φοραει σκουφο-που επιβαλλεται στην κουζινα.     

@ΑΚΟΥΣΑΜΕ απο εμπειρο τηλεοπτικο δημοσιογραφο να λεει’απλετος χωρος’.Απλετος ειναι ο φωτισμος,οχι ο χωρος.

@ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συνεντευξη της Γιαννας Αγγελοπουλου σημερα το πρωι στον ‘Σκαι’ για τον εορτασμο των 200 χρονων που θα απλωθει σ’ολη την Ελλαδα και δεν θα κοστισει ουτε ενα ευρω στο ελληνικο δημοσιο.

@Το Twilight Zone είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά ανθολογίας που αναπτύχθηκε από τους Simon Kinberg, Jordan Peele και Marco Ramirez, με βάση τις αρχικές τηλεοπτικές σειρές του 1959 που δημιούργησε ο Rod Serling. Ο Peele λειτουργεί ως αφηγητής, εκτός από τον εκτελεστικό παραγωγό μέσω της Monkeypaw Productions.H KOSMOTE παρουσιαζει την δευτερη περιοδο που αποτελειται απο 20 επεισοδια.Πρώτο επεισόδιο: 1 Απριλίου 2019

@υπαρχει  η ταινια ‘το παιδι και το δελφινι’ στην ‘Αμαζον’,στην πρωτοτυπη αγγλικη εκδοση.Δεν υπαρχει το Bonjour Kathrin με την Κατερινα Βαλεντε.

@ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ  αφιερωμα στην Σοφια Βεμπο απο τον Γιωργο Ροδακογλου στην TV 100,.Λιγο αργοτερα στο 4Ε η Κατερινα Πετριδου απο το Πολεμικο Μουσειο Θεσσαλονικης παρουσιασε την προσωπικη συλλογη της απο ρουχα,φωτογραφιες,κλπ της Βεμπο που χαρισε η ιδια στο Μουσειο.

@ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ τιτλος σε μια καλη κι ενδιαφερουσα εκπομπη της Χριστινας Κανατακη.Λεγεται Speed date που σημαινει ημερομηνια ταχυτητας.Τοσο πλουσια η ελληνικη γλωσσα δεν βρεθηκε ενας ελληνικος τιτλος?

@ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ στην ‘Βεργινα’ η Χριστινα Τσορμπα που καθε μερα εδω και χρονια παρουσιαζει την εκπομπη ‘Τα λεμε’.

@ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ γυρισματα της σειρας 'Μαρια η ασκημη’ που υποτιθεται διαδραματιζονται στο Παρισι εχουν κινηματογραφηθει στο αθηναικο ξενοδοχειο Μεγαλη Βρετανια’.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment