ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.800.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Sunday, August 25, 2019


MΕΡΟΣ 2ο

ΜΥΚΟΝΟΣ,ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1981

@Τα πρωτεια της εξαιρετικης κουζινας κατεχει φετος η ‘Κατριν’.Τα μυδια μαρινερ ω κρεμ φρες ειναι μια απολαυση.Το ιδιο και μια αλλη σπεσιαλιτε -κοκιγ Σαιν Ζακ.Και τα μανιταρια με σαλτσα μανιταριου ειναι μια αλλη ευωχια.Με επιστεγασμα την ταρτ ταττεν και μους ω σοκολα.
@Στο ‘Εντεν’,μια αλλη κουζινα υψηλης περιωπης.Κοντα στις αλλες λιχουδιες,θ’ανακαλυψετε φετος τα μανιταρια με σκορδο και τις αγκιναρες ωγκρατεν,ενω στου ‘Νικου’ θα ενθουσιαστειτε με τα κασουλε,παγελα,χοιρινο φουρνου και τη μηλοπιτα.
@Στην ακτη της Ελιας ο ‘Ματθαιος’συναγωνιζεται τον ‘Γιαννη’.Στην πρωτη ταβερνα,μια ολοκληρη οικογενεια ασχολειται απο το πρωι ως το βραδυ,ετοιμαζοντας ολα τα εδεσματα.Ο ‘Γιαννης’ θεωρειται πιο κοσμικος αλλα ειναι και πιο ακριβος.
@Στον Πανορμο-αλλη ωραια ακτη-ο ‘Ζαφειρης’ εχει κοσμο μια φορα στις 10 μερες ,οταν δεν υπαρχει αερας σ’ολο το νησι κι ειναι φυσικο να μην μπορει να εξυπηρετησει ολους του φιλους του.
@Στην ‘Ψαρρου’ ,την πιο οικογενειακη και και σικ πλαζ του νησιου,το φαγητο ειναι καλο αλλα αν σας κουραζουν τα κλαμματα και οι τσιριδες των μπομπιρων,μεινετε μακρυα.
@Τα σελφ σερβις στα δυο ‘Παρανταιζ’ ακριβηναν πολυ.Μια φρουτοσαλατα κι ενα γιαουρτι θα τα πληρωσετε170 δρχ.Κι αν καποιος διαμαρτυρηθει,ισχυριζομενος οτι ακομα και στο Παρισι θα πληρωνε λιγοτερα για την ιδια παραγγελια,η απαντηση ειναι αποστομωτικη’εμεις εργαζομαστε μονο λιγους μηνες καθε χρονο’.
@Τωρα μια νεα ταβερνα ετοιμαζεται στο Αγραρι,την παρακειμενη της Ελιας ακτη,κι οπως φαινετα θα λειτουργησει το ερχομενο καλοκαιρι.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

No comments:

Post a Comment