Στεγασµένο σε µια άκρως προνοµιακή παραθαλάσσια τοποθεσία το beefbar on the coast απογείωσε την γαστρονοµική σκηνή της Μυκόνου µε την περσινή άφιξή του και έχει πλέον αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δηµοφιλεις προορισµούς για τους λάτρεις του καλού φαγητού.
Ειδικά φέτος και κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Παπαγεωργίου, το ήδη εδραιωµένο µενού µε τις αποκλειστικές κοπές βόειου κρέατος και τις σπάνιες πρώτες ύλες όπως το Ιαπωνικό βόειο ‘’Kobe’’ ,έχει εµπλουτιστεί µε γεύσεις ψαρικών και θαλασσινών.
BEST OF το lounge µε θέα στην µαγευτική Δήλο ιδανικό για να απολαύσετε ένα εκλεκτό κρασί ή cocktail!
EXPERT ΤΙP η φιλοσοφία του, που δίνει την ευκαιρία σε λίγους και εκλεκτούς να απολαύσουν µε όλες τους τις αισθήσεις αυτή τη γευστική εµπειρία!
To εστιατόριο συστήνει μια αισθητηριακή γαστρονομική εμπειρία σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες του Αγίου Ιωάννη!
Info:
Καθηµερινά 11: 00 – 23:00
Άγιος Ιωάννης, T. (+30) 22890 77865, M. (+30)6956600169
www.bill-coo-hotel.com, FB: Beefbar Mykonos , Instagram: beefbar_mykonos
#billandcoowayoflife
Καθηµερινά 11: 00 – 23:00
Άγιος Ιωάννης, T. (+30) 22890 77865, M. (+30)6956600169
www.bill-coo-hotel.com, FB: Beefbar Mykonos , Instagram: beefbar_mykonos
#billandcoowayoflife
No comments:
Post a Comment