ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Friday, March 9, 2018

Βούλα Πατουλίδου : « Ο τουριστικός δρόμος του μεταξιού περνάει απ’ τη Θεσσαλονίκη»
Το νευραλγικό ρόλο της Θεσσαλονίκης στο Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού, ως λιμάνι και σταυροδρόμι πολιτισμών Ανατολής-Δύσης , υπογράμμισε κατά τη διάρκεια ειδικής ενημερωτικής εκδήλωσης η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης – Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την έγκυρη προετοιμασία των εμπλεκόμενων φορέων της πόλης για την 8η Διεθνή Συνάντηση για τον τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού (8th UNWTO International Meeting on Silk Road) .
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο και στην ειδική ενημερωτική εκδήλωση που έγινε σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης συμμετείχαν ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και εκπρόσωποι όλων των φορέων της πόλης.
Μιλώντας στην εκδήλωση, η κα Πατουλίδου ανέφερε μεταξύ άλλων...Δείτε περισσότερα
Ο ΟΤΘ στηρίζει τα ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS
Έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη στα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus προσφέρει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.Εκπρόσωποι σχολών του ΑΠΘ και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης που συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγών συνεργάζονται με τον ΟΤΘ για να προσφέρουν την καλύτερη φιλοξενία και να πετύχουν ως όφελος την μεγαλύτερη προβολή της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Τεργέστη "καλεί" τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης:
Η Σχολή Διερμηνέων-Μεταφραστών του Πανεπιστημίου της Τεργέστης "καλεί" τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Στόχος να συνεργαστούν οι δυο φορείς με σκοπό να αποκτήσουν οι φοιτητές της Ιταλικής Σχολής εμπειρία και τεχνογνωσία από τη λειτουργία του επιιτυχημένου τουριστικού portal του ΟΤΘ και να προστεθεί η Ιταλική γλώσσα στις γλώσσες που προβάλλουν τη Θεσσαλονίκη.
Περισσότερα
Θεσσαλονίκη: Η Ελληνική πρωτεύουσα της γαστρονομίας στο National Geographic Food
Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος του National Geographic Food. Και σ' αυτό η Θεσσαλονίκη είναι παρούσα.Και διαφημίζει το μεγάλο της ατού :Τη γαστρονομία της. "Εδώ το φαγητό φτιάχνεται με την καρδιά για να προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση."
Περισσότερα
Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στα περιοδικά της Βρετανικής Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων:
Από καιρό τα μέλη της Βρετανικής Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων (ΑΒΤΑ) "γλυκοκοιτάζουν" τη Θεσσαλονίκη ως τουριστικό προορισμό.
Τη θεωρούν εξαιρετική πόλη για μικρά και σύντομης διαρκείας ταξίδια. Είναι ψηλά στον κατάλογο των Βρετανών ως city break κι αυτός είναι ο λόγος που ο ΟΤΘ φρόντισε να βρίσκεται στα περιοδικά της ΑΒΤΑ που διαβάζονται από χιλιάδες αναγνώστες.
Περισσότερα
Το ημερολόγιο εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης στο portal www.thessaloniki.travel
Περισσότερα

No comments:

Post a Comment