Με ένα party για όλους  τους φίλους του γιορτάζει το Μανιτάρι Restaurant τα 7 χρόνια λειτουργίας του!

To  στέκι της Θεσσαλονίκης έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά 7 Years «To Manitari» Cocktail & SAX Night την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00!
Πίσω από την μπάρα ο Chris Konstantinidis θα επιμεληθεί τα cocktails της βραδιάς, για τις μουσικές επιλογές θα φροντίσει ο Andreas Nikakis, ενώ ο Στέργιος Μοσχογιάννης θα μας ταξιδέψει με το σαξόφωνό του! Το Μανιτάρι
Από τις καλύτερες προτάσεις για φαγητό στην πόλη, το Μανιτάρι είναι εστιατόριο, στον 2ο όροφο του Εµπορικού Κέντρου Σοφούλη, στην Καλαµαριά, που έχει καταφέρει να γίνει σηµείο γευστικής αναφοράς – και καθόλου τυχαία.
Το Μανιτάρι
Η ιδέα ξεκίνησε και υλοποιήθηκε το 2010 από τον ιδιοκτήτη του, Γιάννη Ζιάγκα. Λάτρης της καλής ελληνικής κουζίνας ο ίδιος, αποφάσισε να φτιάξει ένα εστιατόριο το οποίο θα εκπροσωπεί επάξια αυτήν την κουζίνα.

Η εποχική ανανεωµένη κάρτα του βραβευµένου µε Χρυσό Σκούφο consultant chef Δηµήτρη Παµπόρη, η οποία εκτελείται άψογα από τον chef Λεωνίδα Παντσιούκα, ξεχωρίζει για το mix & match των premium πρώτων υλών που φτάνουν από διάφορες περιοχές της χώρας και καταλήγουν σε γευστικότατους εµπνευσµένους συνδυασµούς πιάτων µιας new age δηµιουργικής κουζίνας, µε συνταγές από όλη την Ελλάδα.
Το Μανιτάρι

Από την άλλη, ο φωτεινός χώρος, οι ξεχωριστές πινελιές σε έπιπλα και αντικείµενα, τα µοναστηριακού τύπου τραπέζια, τα ιδιαίτερα φωτιστικά, τα… γήινα και ανοιχτά χρώµατα που δηµιουργούν ένα εξαίσιο dining περιβάλλον, όλα µαρτυρούν την ιδιαίτερη επιµέλεια του εστιατορίου, το οποίο σαφώς ξεκινά από το µενού, αλλά «πλαισιώνει» και την παραµικρή λεπτοµέρεια! Το Μανιτάρι
Highlight: Η ήδη ενηµερωµένη wine list εµπλουτίστηκε µε ακόµα περισσότερες εκλεκτές ελληνικές ετικέτες από διαφορετικά µέρη της χώρας (Κρήτη, Πελοπόννησο), ενώ υπάρχουν και αρκετές επιλογές σε ποτήρι…
Info: Θεµιστοκλή Σοφούλη 57 (Εµπορικό Σοφούλη), Καλαµαριά, Τ. 2310 415289, www.to-manitari.gr