Friday, June 30, 2017

Η ΡΙΑΝΝΑ ΜΕ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ



Το γύρο του διαδικτύου κάνουν αυτές τις μέρες οι φωτογραφίες της Rihanna με το νέο της σύντροφο, τον Σαουδάραβα Hassan Jameel. Η είδηση ωστόσο έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς ο γοητευτικός Jameel είναι ένας πάμπλουτος Σαουδάραβας με τεράστια περιουσία.
Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού ήταν από τις διακοπές τους πριν από λίγες μέρες στην Μπαρτσελόνα της Ισπανίας. Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι να δίνει καυτά φιλιά στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διέμενε.
Ποιος είναι όμως ο Hassan Jameel και γιατί τέτοιος χαμός μαζί του; Ο 29χρονος είναι ο πρόεδρος ενός από τους ισχυρότερους επιχειρηματικούς κολοσσούς του κόσμου, του Abdul Latif Jameel, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Toyota, στη Σαουδική Αραβία εδώ και 80 χρόνια. Η αξία της εταιρείας αυτής εκτιμάται στα 1,5 δισ. δολάρια. Το γνωστό αμερικανικό οικονομικό περιοδικό “Forbes” τοποθετεί την οικογένειά του στη θέση 12 της λίστας με τις πιο πλούσιες αραβικές οικογένειες του κόσμου.
Και όπως είθισται στους περισσότερους πολύ πλούσιους του κόσμου, έτσι και ο Jameel ηγείται και μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, της Community Jameel, σκοπός της οποίας είναι να δημιουργήσει στη χώρα του θέσεις εργασίας και να βοηθήσει κοινότητες και μεμονομένα άτομα, κυρίως γυναίκες, ώστε να σταθούν στα πόδια τους και να καλυτερεύσουν τη ζωή τους. Ένας από τους βασικούς στόχους του είναι η μείωση της φτώχειας και η ανάπτυξη της τεχνολογίας με σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας του νερού και της τροφής.
Αρχικά είχε δημοσιευθεί ότι ο Jameel ήταν ισπανικής καταγωγής, κάτι που ήταν αναληθές. Πριν από ένα περίπου χρόνο οι κοινές του φωτογραφίες με τη Naomi Campbell σε τρυφερές στιγμές σε συναυλία του Stevie Wonder στο Λονδίνο είχαν κάνει τον tabloid Τύπο να μιλάει για σχέση ανάμεσά τους.
Η αλήθεια είναι ότι μετά τον νευρωτικό και οξύθυμο Chris Brown και τον μονίμως χαλαρό και άνετο Leonardo DiCaprio ο Hassan μοιάζει να είναι ό,τι πρέπει για τη Rihanna.
  

 

No comments:

Post a Comment