ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.800.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Saturday, November 26, 2022

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ

Η κλινική διαιτολόγος και διατροφολόγος Ιουλία Χαριστού μάς παρουσιάζει τα οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση μαρουλιού.

H κατανάλωση μιας μερίδας την ημέρα με πράσινα φυλλώδη μπορεί να βοηθήσει στην εγκεφαλική λειτουργία και να προστατεύσει από τη γήρανση.

Επιπλέον, οι άνθρωποι που καταναλώνουν σαλάτα από πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως είναι το μαρούλι, προσλαμβάνουν υψηλότερη πρόσληψη φυτικών ινών και ιχνοστοιχείων όπως είναι οι βιταμίνες A, B-6, C, E, K, φυλλικό οξύ, χολίνης, μαγνήσιο και κάλιο. Η πληρότητα σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σχετίζεται με την υγεία του οργανισμού, με την άμυνα του αλλά και με προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος.



No comments:

Post a Comment