ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Wednesday, February 10, 2021


Thessaloniki Tourism Organisation
 
many-stories-one-heart-video
O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσθέτει και άλλη ποιοτική αξία στο branding της πόλης με ένα νέο βίντεο
 
Η φιλοσοφία της Θεσσαλονίκης, μίας πόλης γεμάτη ιστορίες που αιωρούνται στο χρόνο και συνθέτουν ένα πλούσιο μωσαϊκό πολιτισμού, ιστορίας, γεύσης και εμπειριών απεικονίζεται με έναν εύσχημο και σύγχρονο τρόπο και συνθέτει το "Many Stories One Heart"
 
thessaloniki-travel-blog
Blog εμπειριών από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης
 
Αυθεντικές εμπειρίες, προτάσεις για βόλτες στην πόλη και σε κοντινούς προορισμούς, «κρυφά διαμάντια», φαγητό και ιδέες για τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνονται γύρω από την νέα πλατφόρμα που καλεί Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τις ιστορίες της.
 
helexpo
Επιβεβλημένη η ανάπλαση της ΔΕΘ
 
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κ. Πατουλίδου "Η πόλη μας βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η ανάπλαση της ΔΕΘ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην οικονομική και τουριστική εξέλιξη της πόλης".
 
 
 
ΟΤΘ έκοψε την πίτα του στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο για το 2021
 
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το νέο έτος συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΘ, με κύριο αντικείμενο την ενημέρωση των μελών του για τον Απολογισμό 2020.
 
 
Περισσότερα
 
Παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στην έκθεση FVW TravelTalk Virtual COUNTER DAYS 2021
 
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει την πόλη με διαδικτυακό περίπτερο καθώς η έκθεση FVW Travel Talk virtual αποτελεί ευκαιρία να αξιοποιηθεί το άνοιγμα στη Γερμανική αγορά που ξεκίνησε με το FVW workshop.
 
Περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Thessaloniki Tourism Organisation
EGNATIA 154 GATE 1 HELEXPO
Thessaloniki 54636
Greece
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
Pinterest
 

No comments:

Post a Comment